Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena si pozrela VIDEO zo svadobnej cesty a zostala zhrozená: Pozrite sa, čo nakrúcal jej manžel!

(Zdroj: TikTok/thicctok5280)

FLORIDA - Novomanželka zostala vytočená po tom, čo zistila, že jej manžel na svadobnej ceste natáčal cudziu ženu v bikinách. Niektorí z komentujúcich jej odkázali, aby sa s ním okamžite rozviedla. Neskôr ale TikTokerka vysvetlila, ako to v skutočnosti bolo.

TikTokerka z Denveru v americkom Colorade odhalila, že vo svojom videu nebola hlavnou postavou. Počas medových týždňov na Floride sa manželia rozhodli zvečniť niekoľko spoločných romantických momentov. Na jednom z videí žena kráča popod mólo, zatiaľ čo jej manžel približuje záber. "Pozerala som manželovo video z našej dovolenky na Floride. Nechaj ma ísť bližšie, aby si ma mohol vidieť! Milujem Floridu," zaznelo v ňom. 

@thicctok5280

##married ##men ##husbands ##dadsoftiktok ##momsoftiktok ##florida ##maincharacter

♬ Paradise - Bazzi

V pozadí sa však objavila neznáma atraktívna žena v bikinách. Keď TikTokerka vyjde zo záberu, jej muž pokračuje v nakrúcaní ženy, ktorá stála za ňou. "Chcela som mu zapózovať, pretože som si myslela, že som celý čas hlavnou postavou. Nevidela som, koho v skutočnosti nahráva," napísala. 

VIDEO Otecka pobúrili plavky skupiny kamarátok, vraj sú ako z porna: Pozrite na ne, čo myslíte?

Užívatelia zaskočenej žene odkázali, aby sa rozviedla, zatiaľ čo ostatných zaujímalo, či si z nej manžel náhodou iba nevystrelil. Medzičasom Američanka uviedla veci na pravú mieru. "Toto je vtip. Nakrúcal ma a žena bola len náhodou v pozadí. Veľmi ma miluje," odkázala svojim sledovateľom.

Viac o téme: TrapasSvadobná cestaFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu