Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Učiteľka prosí študentov, aby nosili rúška: Jej dôvod vás dostane do kolien

(Zdroj: TikTok/mrsstyleshayes)

SAUGUS - Táto učiteľka predstúpila pred svojich študentov so skutočne zvláštnou požiadavkou. Chcela od nich, aby zodpovedne nosili rúška a zakrývali si nosy. Dôvodom však nie je snaha o ochranu študentov a pracovníkov školy. Urobila to preto, aby mohla navštíviť koncert Harryho Stylesa.

Za rok a pol, čo vo svete zúri pandémia nového koronavírusu, sme si už zvykli na protipandemické opatrenia, ktoré je potrebné dodržiavať. Milióny ľudí sa nechalo zaočkovať, čo pomohlo obmedziť šírenie nákazy. Vírus však ešte nezmizol. Učiteľka z amerického Saugusu v štáte Massachusetts sa preto možno právom obávala, že nebude mať príležitosť zavítať na koncert Harryho Stylesa, bývalého člena populárnej britskej kapely One Direction. Preto požiadala svojich študentov, aby poctivo nosili rúška.

@mrsstyleshayes WEAR YOUR MASKS CORRECTLY #harrystyles #loveontour #COVID #WEARAMASK ♬ original sound - Mrs.Hayes-Styles

"Poviem to naposledy. Všetci si zakrývajte nos, pretože nemôžem dostať covid, lebo budúci mesiac chcem vidieť Harryho Stylesa na koncerte. Všetci si zakrývajte nos," povedala vo videu, ktoré bolo publikované na TikToku. "Prisahám na milostivú dobrotu, ak dostanem covid v týždni, kedy mám vidieť Harryho Stylesa, neviem, čo budem robiť. Na to ani nechcem pomyslieť. Zakryte si nosy," dodala. 

Vedci odhalili, čo znižuje riziko vzniku COVIDU-19 u ľudí: Tieto potraviny jedzte!

Pedagogička má očividne so svojimi študentmi dobrý vzťah a všetko je myslené veľmi žartovne. "Povedala, čo povedala. Je to na sto percent odôvodnené," napísal jeden užívateľ. "Esej na dvadsať strán, ak niekto nesprávne nosí rúško," zažartoval ďalší. 

Viac o téme: UčiteľkaRúškoKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu