Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neviazaný sex mal tragickú dohru: Mladík (†25) použil namiesto kondómu lepidlo, zomrel

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

AHMADABÁD - Iba dvadsaťpäťročný muž zomrel po tom, čo pri pohlavnom styku použil namiesto kondómu epoxidové lepidlo. Rodina z tejto tragédie viní jeho snúbenicu. Dvojica použila lepidlo v snahe zabrániť tehotenstvu. Podľa miestnych správ boli obaja pod vplyvom drog a alkoholu.

Salman Mirza z Fatehwadi z indického štátu Gudžarát sa koncom júna spolu so svojou snúbenicou ubytovali v miestnom hoteli. Obaja boli drogovo závislí a opití, keď sa rozhodli namiesto kondómu použiť silné epoxidové lepidlo. Keďže pár nemal inú ochranu, lepidlo malo poslúžiť na utesnenie mladíkových genitálií, aby sa zabránilo nechcenému tehotenstvu, informovali indické médiá

Neviazaný sex mal tragickú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

O deň neskôr, 23. júna, Salmana našli ležať v bezvedomí v kríkoch neďaleko hotela. Objavil ho tam jeho kamarát Firoz Shaikh a priviedol ho domov. Neskôr bol hospitalizovaný v civilnej nemocnici Sola, kde sa jeho stav zhoršil, až nakoniec zomrel. Pitva odhalila, že Mirza zomrel na zlyhanie viacerých orgánov. Podľa vyšetrovateľov dvojica užívala drogu, ktorá obsahovala bielidlo a lepidlo a vdychovala sa. Použitie lepidla všetko len zhoršilo a mladého Inda táto kombinácia nakoniec zabila. 

Muž sa takmer umasturboval k smrti: V tom najlepšom dostal mŕtvicu

Nebohý bol údajne jediným živiteľom rodiny, vrátane svojich starých rodičov a dvoch sestier. Pozostalí podali sťažnosť na policajnú stanicu Vejalpur a taktiež obvinili Mirzovu snúbenicu z jeho zabitia aplikáciou lepidla na intímne ​​časti. Vyšetrovanie pokračuje. 

Viac o téme: SexSmrťLepidloIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu