Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivé VIDEO: Dievčina (†23) chcela nakrútiť západ slnka, nasledoval strašný incident

(Zdroj: Youtube/De Jonge Turken)

ISTANBUL - Na internete sa objavili hrôzostrašné zábery, z ktorých naskakujú zimomriavky. Iba dvadsaťtriročná TikTokerka spolu so svojou sesternicou vyliezla na strechu, aby nakrútili západ slnka. Ich riskantný nápad sa však v okamihu zmenil na tragédiu. Dievčina totiž spadla zo strechy a umrela.

Kubra Doganová bola na návšteve svojej 16-ročnej sesternice Helen v Istanbule, keď sa dvojica rozhodla nakrútiť nejaký zaujímavý obsah na TikTok. Vyliezli na strechu jedného z domov, kde spravili nejaké videá a fotky. Potom chceli nakrútiť západ slnka, no okolo pol ôsmej večer Kurba spadla zo strechy a prepadla sa dolu. 

Šokujúce zábery incidentu zachytávajú, ako pózuje pred kamerou, než si sadne na okraj strechy. Následne skĺzne do spodnej časti budovy, pričom je počuť hlasný zvuk, ako mizne cez plastový panel a padá asi päťdesiat metrov. Jej vydesená sesternica sa rýchlo ponáhľala informovať rodinu a taktiež privolala záchranárov. Doganovej sa však pomôcť nedalo. 

Chlapec (12) skúsil najnovšiu výzvu na TikToku: Mozgová smrť, nikdy túto šialenosť neskúšajte!

Podľa spravodajského servera Sabah plánuje jej rodina žalovať dodávateľa strešnej krytiny, ktorý strechu pokryl plechmi. "Je to veľká chyba dodávateľa. Akonáhle si na ne dievča položilo nohu, zlomili sa a ona spadla na zem z 9. poschodia," uviedol strýko nebohej Nebi Dogan. Vo veci pokračuje vyšetrovanie.

Viac o téme: Strecha TragédiaPádTurecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu