Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Keď matka po cisárskom reze zbadala bábätko, zhrozila sa: Lekári ho znetvorili!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DENVER - Novorodeniatko v americkom Colorade muselo podstúpiť množstvo operácií po tom, čo cisársky rez zanechal na jeho tvári masívne poranenia. Jeho rodičia sú z toho zdrvení a v súčasnosti premýšľajú nad tým, že sa budú s nemocnicou súdiť.

Matka Kyanni Williamsovej plánovala prirodzený pôrod, ale lekári v pôrodnici v Denver Health Hospital počas bežného vyšetrenia nedokázali nájsť tlkot srdca dieťaťa. "Povedali, že naše dieťa urobilo náhly pohyb a že nepočuli tlkot srdca a ani ho nedokázali nájsť. Okamžite sa preto rozhodli vykonať cisársky rez," povedal otec dievčatka Damarqus Williams. 

VIDEO Keď matka po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/KIT)

Keď Kyanni konečne prišla na svet, tváričku mala úplne dorezanú. Rana si vyžiadala trinásť stehov a spravil ju pôrodník, keď vykonával cisársky rez. "Povedali, že jej tvár bola blízko steny placenty," vysvetlil Williams. Kyannin starý otec, Walter Williams, povedal, že radosť z príchodu vnučky narušili pocity strachu a frustrácie. "Mať čerstvo narodenú vnučku tak, že musí hneď navštíviť plastického chirurga, je zničujúce," priznal. 

VIDEO Keď matka po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/KIT)

Rodina spustila zbierku na stránke GoFundMe s cieľom získať peniaze na právnika, ktorý by preskúmal ich možnosti v súvislosti s podaním žaloby na nemocnicu. "Musia niesť zodpovednosť za to, čo urobili," povedala stará mama dieťaťa Tashaira Williamsová. 

Viac o téme: PôrodCisársky rez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu