Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Laura nechala doma zapnutú práčku a chcela odísť preč: Po týchto FOTO to nikdy neurobíte!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GLASGOW - Laura Birrellová zverejnila na sociálnej sieti zábery zachytávajúce škody, ktoré spôsobila explózia práčky zabudovanej v kuchynskej linke. Škótka uviedla, že incident, ku ktorému došlo koncom marca, rieši s výrobcom spotrebiča a komunikuje aj s poisťovňou.

Fotografie zdemolovanej práčky a zničenej kuchynskej linky poriadne prekvapili užívateľov Facebooku Väčšina z nich uvádza, že netušili, že sa môže stať niečo podobné. Samotná Laura prirovnala výbuch elektrospotrebiča k bombe. "Často som počula o tom, že nie je správne odchádzať z domu a nechávať zapnutú práčku. Dnes som pochopila, aké je to dôležité," uviedla. 

I have often heard don’t leave your washing machine on when you leave the house. Well today I am glad that I did not go...

Posted by Laura Birrell on Sunday, 28 March 2021
 

Výbuch spôsobil v kuchyni obrovské škody, vytrhol drez a pracovnú dosku na linke a úplne zničil dvierka. Z rozpadnutej práčky vytŕča zvyšok zničeného bubna. Je obrovské šťastie, že v tom čase v kuchyni nikto nebol. "Všade sú črepiny. Neviem si predstaviť, že by sme boli vtedy v kuchyni," poznamenala Birrellová. Výrobcom práčky Indesit je spoločnosť Whirpool. Jej hovorca uviedol, že pošle do domu Britky technika, ktorý skúsi zistiť, čo sa stalo. Laura dúfa, že poisťovňa to začne riešiť čím skôr. 

Viac o téme: PráčkaVýbuchExplózia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu