Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Turistka chcela preskúmať jaskyňu na pláži: Už po pár sekundách sa otočila, odporný objav

(Zdroj: TikTok/jessie_jaimes)

CABO - Veľa ľudí v neznámej destinácii vyhľadáva miesta, o ktorých iní nevedia. Príkladom je Jessica Clarková, ktorá na výlete počas dovolenky v Mexiku objavila zaujímavo vyzerajúcu jaskyňu. Oblečená v plavkách sa išla pozrieť, čo skrývajú jej útroby. Po pár sekundách sa ale otočila a okamžite odišla preč. To, čo zistila, skutočne nečakala.

Kvôli sociálnym sieťam sa čoraz častejšie stáva, že dovolenkári v cieľových destináciách hľadajú nové miesta, kde si urobia fotku a tú ako "prví" publikujú na svojich profiloch. Číra skutočnosť, že niečo vyzerá pekne, však neznamená, že to tak bude aj v realite. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila Jessica Clarková, ktorá video zo svojho zážitku publikovala na TikToku. Vybrala sa na pláž v mexickom letovisku Cabo, keď zazrela jaskyňu. Rozhodla sa, že ju trochu preskúma a nebojácne vošla dnu. Už po pár sekundách sa ale otočila, pretože zistila, že z jaskyne si niekto spravil záchod. Neskutočne to tam smrdelo od moču. 

@jessie_jaimes

That one time I thought I found a cool cave and it turned out to be a shitter. #bathroom #gross #nasty #ew #beach #lovers

♬ A Thousand Miles - Vanessa Carlton

To, čo tam dievčina videla, však zostane tajomstvom. Zábery zvnútra totiž na video nenahrala. Aj napriek tomu ale pobavila množstvo užívateľov. Iným sa zas uľavilo, že Jessie sa ďalej nepúšťala do situácie, ktorá by mohla byť nebezpečná. "Sledovať, ako kráčaš do jaskynnej škáry, mi spôsobovalo úzkosť. Chvalabohu, že si nešla dovnútra," napísala jedna osoba. 

Viac o téme: DovolenkaPlážJaskyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu