Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Mladík zverejnil geniálny TRIK na vyčistenie starých plechov: Stojí za to ho vyskúšať!

(Zdroj: TikTok/hazz_jazz)

LONDÝN - Iba máloktorý plech na pečenie vydrží tak dlho, ako by si mnohí želali. Obvykle sa rýchlo opotrebuje, nehovoriac o tom, že na povrchu zostanú zaschnuté nečistoty. Existuje však jeden trik, vďaka ktorému budú vaše plechy na pečenie ako nové aj po niekoľkoročnom používaní.

Pravdepodobne všetci sa aspoň raz v živote presvedčili o tom, že čistiace prostriedky či dlhé drhnutie nečistôt nie vždy dokážu vrátiť používaný plech na pečenie do pôvodného stavu. Po nejakom čase začne aj napriek urputnému úsiliu vyzerať opotrebovane či dokonca špinavo. Zdá sa však, že riešenie na tento problém je na dosah ruky. Na TikToku sa objavilo video s trikom, ako plechom na pečenie vdýchnuť nový život. Video s názvom "Nepoškvrnené plechy na pečenie" uchvacuje ľudí po celom svete. 

VIDEO Žena zverejnila parádny trik na vyčistenie zanesenej dózy: Do minúty je špina preč!

Nemenovaný chlapík vysvetľuje, že všetko, čo potrebujete, je sóda bikarbóna a fľaša bieleho octu. Aby dokázal, že je to skutočne tak, na dva opotrebované plechy nasype sódu a následne to zaleje bielym octom. Nechá pôsobiť tridsať minút. Potom roztok vyleje a pomocou Brillo hubky zotrie špinu na spodku plechov. Pri pohľade na ne je jasné, ako dokonale ocot v kombinácii so sódou bikarbónou vyčistil staré špinavé plechy.

@hazz_jazz

LIFE HACK 06: THE TRAY IS SO CLEAN I CAN SEE MY FACE IN IT ##fyp ##satisfying ##As ##Good ##As ##New

Believer [NSG Remix] - Romy Wave

Kým mnohí mužovi ďakujú za tento skvelý trik, iní priznali, že by radšej skočili do obchodu a kúpili nový plech. Ďalší naopak ocenili možnosť recyklácie plechu, vďaka čomu ho možno používať oveľa dlhšie a nie je potrebné si stále kupovať nový riad. 

Viac o téme: PlechŠpinaTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu