Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Obuvník prezradil tajný trik, ako sa dá do minúty opraviť pokazený zips

(Zdroj: TikTok/originalcobblers)

ORPINGTON - Opravár obuvi z anglického Kentu zverejnil video, na ktorom zdokumentoval jednoduchý návod, ako si opraviť pokazený zips na čižme. Postup, ktorý zvládnu aj technické antitalenty, kladne hodnotia mnohí užívatelia sociálnej siete. Zároveň oceňujú, že remeselník radí ľuďom napriek tomu, že sa týmto spôsobom pripravuje o značnú časť potenciálnych klientov.

Ak sa vám práve pokazil zips na obľúbenej čižme a v týchto pandemických časoch nemôžete zájsť k opravárovi topánok, môžete sa inšpirovať TikTok videom, ktoré zverejnil istý opravár obuvi na svojom účte originalcobblers. V minútovom príspevku, ktorý pozrelo už viac ako 300-tisíc užívateľov, odhalil jednoduchý spôsob, ako tento problém vyriešiť, hoci sa takto pravdepodobne pripravil o svojich zákazníkov. "Teraz si môžete takúto vec opraviť doma pomocou niekoľkých jednoduchých a bežných pomôcok. Ja vám ukážem, ako na to," hovorí vo videu. 

@originalcobblers

DIY zip fix for when I refuses to close ##shoerepair ##timberland ##zip ##ziprepair ##diy

original sound - originalcobblers

Chlapík vysvetľuje, že ak po prejdení jazdca zostáva zips stále otvorený, chyba spočíva práve v bežcovi a nie je potrebné meniť celý zips. Na jeho opravu stačí uložiť čižmu na pevnú podložku, uchopiť bežca kombinačkami a jemne po ňom poklepať kladivkom, aby bol mechanizmus pevnejší a zips sa zapol. 

VIDEO Domáci kutil (29) prezradil TRIK, ako mať doma viac tepla zadarmo: Stačí vám na to jediná vec

"Oceňujeme, že nám to ukázal, aby si ľudia mohli opraviť čižmy doma a ušetriť," uviedol jeden z užívateľov. Ďalšia osoba tento trik už aj stihla vyskúšať a napísala, že funguje na sto percent. "Ďakujem, priateľu. Je to praktické, pretože nepotrebujeme žiadne špeciálne prístroje," pochvaľuje si iný.

Viac o téme: ZipsObuvníkTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu