Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO Žena chcela povesiť opratú bielizeň: Keď pozrela do práčky, skoro zamdlela od hrôzy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LEEDS - Istá žena z anglického Leedsu zažila pri vykladaní vypratej bielizne z práčky nemilý šok. Zistila, že jej fretka sa nedopatrením dostala do bubna a prežila celý stominútový prací cyklus. Napriek tomu, že jej veterinári dali len mizivú šancu na prežitie, sa zdá, že sa z toho predsa len "vylíže".

Dvojročná fretka menom Bandit prežila skutočne netradičnú vec. Vliezla do pracieho bubna, kde strávila celý prací cyklus, informoval spravodajský web BBC. V dôsledku toho jej skolabovali pľúca a utrpela množstvo podliatín. Veterinár David Massey uviedol, že keď ju priniesla zdesená majiteľka Jackie Redfernová, bola na tom dosť zle. "Museli sme rýchlo pracovať, aby sme jej zachránilli život." Zabrániť tragédii podľa jeho slov pomohla aj rýchla reakcia ženy, ktorá ju okamžite odviezla na veterinu. 

FOTO Žena chcela povesiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bandit na veľké prekvapenie zverolekára už po štyroch hodinách od prijatia urobil niekoľko malých krokov. Vtedy začali veriť tomu, že sa z toho nakoniec dostane a zázračne uzdraví, hoci na začiatku mu Massey dával len jednopercentnú šancu na prežitie. Jackie prezradila, že sa bála toho najhoršieho. Veterinársky tím Vets4Pets ale potvrdil, že fretka reaguje na liečbu pozitívne.

FOTO Žena chcela povesiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Massey v tejto súvislosti varoval majiteľov domácich miláčikov, aby boli opatrní a pred použitím vždy skontrolovali svoje práčky. "Aj keď je táto situácia, našťastie, mimoriadne zriedkavá, práčky a sušičky bielizne môžu byť miestom, ktoré naši chlpatí priatelia vyhľadávajú, najmä počas chladnejšieho počasia, keď potrebujú útulné miesto na schúlenie sa," upozornil veterinár.

Viac o téme: PráčkaFretkaDomáci miláčik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu