Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Mladík na obhliadke bytu zistil, že kuchynská linka má tajné dvere: Otvoril ich a... to nečakal!

(Zdroj: Twitter/Jamie Wilkes)

LONDÝN - Na internete sa objavuje čoraz viac príbehov o zvláštnych bytoch či domoch. Tento nie je žiadnou výnimkou. Muž na obhliadke jedného z bytov v Londýne narazil na schodisko do zadnej záhrady na skutočne bizarnom mieste. Ľudia sa nevedia rozhodnúť, či je to desivé alebo, naopak, jedinečné.

FOTO Manželia zistili, že v ich novom dome sa dá nadvihnúť schodisko: To, čo pod ním našli, ich ohromilo

Keď bol Jamie Wilkes nedávno na obhliadke jedného bytu v Londýne, zarazila ho nezvyčajná vec. Podrobne skúmal každý centimeter bytu a zaujali ho dvere na kuchynskej skrinke. Zistil, že sa dajú otvoriť a že sa za nimi skrýva tajné schodisko do zadnej záhrady. S touto zaujímavosťou sa podelil na Twitteri. "Dnes som bol pozrieť byt a nemyslím si, že budem ešte niekedy schopný nemyslieť na zadné vrátka," okomentoval Jamie svoje video.

Na záberoch je vidno, ako najprv zodvihne kus kuchynskej linky a následne otvorí dvere na skrinke. Odhalí tak tajné schodisko. Wilkesovo video si získalo veľkú pozornosť a na platforme sa rýchlo stalo populárnym. "Neviem sa rozhodnúť, či je to desivé alebo úžasné," napísala užívateľka sociálnej siete Lisa. "Predstavte si, že sa niekto vláme do vášho domu a nebude vedieť o týchto zadných vrátkach, takže sa vytratíte preč a zavoláte políciu, zatiaľ čo vás lupič bude hľadať," skonštatovala osoba vystupujúca pod prezývkou Ratio Devil. 

Viac o téme: SchodiskoTajná miestnosťByt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu