Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Žena použila svoje rúško, aby pozbierala výkaly po psovi: Z toho, čo nasledovalo, vám príde zle

(Zdroj: TikTok/itsbennyblanco)

LOS ANGELES - Istá známa Američanka pobúrila širokú verejnosť nezvyčajným spôsobom. Na internet sa dostalo video, v ktorom použila rúško na to, aby z trávnika zdvihla psí exkrement. Nechutná časť prišla vo chvíli, keď si ochrannú pomôcku nasadila opäť na tvár.

Na stránke TikTok bolo zverejnené video, ktoré doslova obletelo internet. Populárne je najmä kvôli jeho hlavnej aktérke - Mii Khalife, 27-ročnej známej bývalej pornohviezde. Na zábere je vidno, ako z trávnika dvíha exkrement svojho psa, na čom ešte nie je nič zlé, práve naopak. No problémom je, že namiesto vrecúška použila rúško, ktoré si práve zložila z tváre. Po tom, čo výkaly svojho domáceho miláčika vyhodila do neďalekého odpadkového koša, rúško otočila na druhú stranu a opäť si ho nasadila na tvár. 

@itsbennyblanco

i just saw @miakhalifa put poop on her face

original sound - benny blanco

"Práve som videl, ako si Mia Khalifa dala na tvár hovienko," okomentoval video jeho autor. Doteraz si ho pozrelo už takmer desať miliónov užívateľov. Khalifa žiadne drahoty v súvislosti s nechutným incidentom nerobila a krátko nato sa priznala, že to skutočne urobila. "Úprimne, radšej sa budem hanbiť za toto, ako za to, že nemám nasadené rúško. Aspoň nie som proti rúškam," obhajovala sa na svojom instagramovom profile.

Viac o téme: RúškoKoronavírusPsie exkrementy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu