Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Ženích chcel predviesť neveste na hostine striptíz: Uf, toto sa nikdy nemalo stať!

(Zdroj: TikTok/gaudsquad)

MELBOURNE - Užívatelia TikToku ostali v nemom úžase pri pozeraní videa, ktoré zachytáva ženícha pri striptíze. Jeho výkon je totiž priam katastrofálny a navyše na to doplatí samotná nevesta, ktorej to malo, paradoxne, priniesť najväčšiu radosť.

Na záberoch, ktoré pochádzajú z Austrálie, vidno mladíka bez košele, ako sa chystá potešiť svoju novomanželku sexi tancom na svadobnej hostine. Chvíľu krúti nad ňou zadkom a potom sa pokúsi predviesť manéver s vysokým výkopom nohy do vzduchu. Nohu ale, bohužiaľ, nezdvihol dostatočne vysoko a kopol nevestu priamo do tváre. Tá, našťastie, zobrala všetko s humorom a rýchlo sa otriasla.

@gaudsquad

Reply to @tigervibe sooo I cried for a bit and he felt insanely bad but it was fine because we ended up partying until 8 am with our best friends

original sound - The Gaudettes

Manželia neskôr video zverejnili na TikToku, kde pobavilo tisíce užívateľov. Jeden zažartoval, že za jediný deň by sa dvojica stihla oddať a v dôsledku incidentu aj rozviesť. Druhý zas podotkol, že pri dotyku ženíchovej nohy s tvárou jeho vyvolenej zatajil dych. "Dievča, ešte stále si to môžeš rozmyslieť," napísala zo srandy neznáma žena, pričom narážala na to, že je ešte stále dostatok času na anulovanie manželstva. 

Viac o téme: SvadbaStriptízTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu