Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO najhoršej kerky: Keď uvidíte, čo si dal vytetovať otec šiestich detí, budete si klepať na čelo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/Guy Martin Proper)

LONDÝN - Mladý otec, ktorý si dal na nohe spraviť tetovanie pripomínajúce jeho deti, sa stal kvôli nemu teraz terčom posmeškov. Jeho kerku mnohí označujú za nechutnú a gýčovitú a pri pohľade na ňu s nimi pravdepodobne budete súhlasiť. Sú na nej totiž vyobrazené exkrementy.

Väčšina rodičov, ktorí sa rozhodnú pre celoživotnú pamiatku na svoje deti v podobe tetovania, volia buď ich meno alebo dátum narodenia. Istý muž ale zaujal celkom iný prístup, keď si dal na svoju ľavú nohu vytetovať výkaly svojich šiestich detí. Každé ho*no dostalo svoje meno podľa dieťaťa, ktoré je jeho pôvodcom. Pre celkový efekt sa stalo súčasťou tetovania aj zopár múch. "Na zadnú stranu nohy som si dal vytetovať smradľavé hov*enka mojich ratolestí. Milujem každé jedno z nich," píše mnohonásobný otecko na Facebooku. 

The worst tattoo I’ve ever seen. from r/funny

Fotka sa neskôr objavila aj na stránke Reddit, kde zožala obrovskú kritiku. Podľa mnohých užívateľov ide o najhoršie tetovanie, aké kedy videli. "Toto je tá najstrašnejšia kerka, akú som videl," skonštatovala jedna osoba. Ďalšia podotkla, že sa volá rovnako ako jedno z detí, čo ju teda vôbec neteší vzhľadom na fakt, že hneď vedľa mena je vytetované ho*no. 

Viac o téme: Tetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu