Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tínedžerka (19) sa vydala za starca (89) s demenciou: Keď zistíte, čo o ňom napísala, príde vám z nej zle

Eugen Cimmermann Zobraziť galériu (2)
Eugen Cimmermann (Zdroj: Twitter/mrs vagina jones)

RUSSELLVILLE - Keď sa tínedžerka pochválila na sociálnych sieťach svojím takmer deväťdesiatročným manželom, ľudia ju nazvali zlatokopkou. Tentokrát bol ale tento nelichotivý prívlastok opodstatnený. Dievčina sa totiž chválila tým, ako po smrti bohatého manžela zdedí obrovské peniaze. Ľudí na sociálnych sieťach jej priznanie pobúrilo.

Iba 19-ročná Olivia Stoneová na sociálnych sieťach zdieľala fotografie zo svojej svadby, na ktorej sa stala manželkou 89-ročného Leeho Hopkinsa. So starčekom sa spoznala v zariadení pre seniorov v meste Brookdale Russellville v štáte Arkansas, kde Lee žil a Olivia pracovala. Starček trpí demenciou a dokonca má problémy spomenúť si na meno svojej manželky. Napriek tomu, že poznala jeho zdravotný stav a bola si vedomá priepastného vekového rozdielu, rozhodla sa s ním v septembri uzavrieť manželstvo.

Stoneová tvrdila, že ich vzťah je založený na láske, no jej príspevky a správy na sociálnych sieťach hovoria o niečom úplne inom. Netají sa svojimi chamtivými úmyslami vykoristiť bezmocného seniora. V súkromných správach sa raz dokonca chválila zdedením peňazí svojho manžela, keď napísala: "Áno! Som o deň bližšie k tomu, aby som sa ešte pred tridsiatkou stala vdovou!" 

V jednom z príspevkov jej kamarát komentoval, či si je istá svojím vzťahom. "Michael, keď sa vezmeme, budem jediným človekom, ktorý získa jeho dedičstvo," vysvetlila tínedžerka, ktorá vystupuje pod menom "Mrs. Vagina Jones". V neskoršom príspevku na Twitteri uviedla, že Lee má neuveriteľne veľa peňazí a že v porovnaní s ním sa cíti ako bezdomovkyňa. Olivia dokonca nepredpokladá, že sa jej manžel dožije Vianoc. Svoje počínanie na sociálnych sieťach zaklincovala otázkou, či by s ňou niekto nezašiel na rande, keď ovdovie. 

Tínedžerka (19) sa vydala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Po tom, čo na internet unikli tieto správy a príspevky, sa Stoneová stala terčom obrovskej kritiky. Dokonca si zmazala účet na Twitteri. Nie je jasné, či sú s Hopkinsom stále spolu ani to, či je Stoneová stále zamestnankyňou spomínaného zariadenia. 

Viac o téme: ManželstvoZlatokopka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu