Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neuveriteľné, čo okoloidúci zbadal v garáži domu! FOTO totálneho sebectva, ľudia sú pobúrení

(Zdroj: Reddit/jtrevat)

SYDNEY - Neznámy muž sa stal terčom kritiky, keď sa na internet dostala fotka jeho garáže. Okoloidúci v nej vyfotil obrovskú zásobu toaletného papiera uloženú pri luxusnom mercedese. Ľudia "škrečkovanie" Austrálčana považujú za sebecké. Kvôli takýmto prípadom sa v krajine opäť zaviedli nákupné limity.

Okoloidúci muž vyfotil garáž jedného z domov v Novom Južnom Walese a záber zverejnil na internete. "Nebuď taký...," znie jeho komentár. Na fotke vidno mercedes zaparkovaný vedľa takmer dvoch tuctov balíkov toaletného papiera.

Don't be like this wanker! from r/australia

Majiteľ domu čelil intenzívnej online kritike, keď jeho snahu o zásobovanie mnoho ľudí označilo za sebeckú. Iní ho ale prekvapivo bránili a tvrdili, že možno podobný tovar predáva a nepripravuje sa na druhú vlnu pandémie. 

FOTO Manželia našli za skrinkou v kúpeľni tajnú dieru: To, čo v nej bolo, absolútne nečakali

Fotka sa na internet dostala krátko po tom, čo sa medzi ľuďmi začala šíriť panika a strach z príchodu druhej vlny koronavírusu. Konzumné správanie obyvateľov viedlo k tomu, že viaceré austrálske supermarkety znovu zaviedli nákupné limity. Wo Woolworths si napríklad zákazníci môžu kúpiť iba dve balenia toaletného papiera na hlavu. V Coles je zas predaj produktov, ako sú cestoviny, ryža, múka, cukor, mlieko a tekuté mydlo, limitovaný dvomi kusmi na zákazníka, v prípade toaletného papiere je to len jeden balík.

Viac o téme: Toaletný papierAustráliaKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu