Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

KORONAVÍRUS Svadba sa skončila úplným peklom: Ženích (†30) zomrel, 95 hostí sa infikovalo!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GURUGRAM - Ženích z Indie zomrel a najmenej 95 ľudí, ktorí sa zúčastnili jeho svadby, malo pozitívny test na koronavírus. Rodina mladíka ho údajne nabádala k tomu, aby svadbu zorganizoval aj napriek tomu, že vykazoval príznaky nákazy. Zistiť pravdu sa už ale nepodarí, pretože jeho telo bolo spopolnené ešte pred testovaním.

KORONAVÍRUS Rodinná oslava sa skončila katastrofou: Mladík nakazil 17 hostí, hoci boli opatrní!

Tridsaťročný softvérový inžinier sa pred svadbou sťažoval na horúčku. Jeho rodičia mu ale poradili, aby si dal paracetamol a nič nerušil. Mladík krátko po svadbe zomrel, no lekári jeho smrť nespájajú s COVID-19, pretože ho pred kremáciou nestihli otestovať. Jeho manželka však koronavírusom infikovaná nie je. Indická spravodajská organizácia First Post kontaktovala miestnych zdravotníkov, ktorí uviedli, že pätnásť príbuzných, ktorí sa zúčastnili svadby, bolo infikovaných. Po dosledovaní kontaktov a testovaní viac ako 350 ľudí sa ukázalo, že chorých je najmenej 95 pozvaných. 

KORONAVÍRUS Svadba sa skončila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ženích z Gurugramu, mesta na juhozápade od Nového Dillí, sa kvôli svadbe vrátil späť do svojho rodného mesta v okrese Patna v Bihare. V rozhovore pre Business Today úradníci anonymne povedali, že svadobní hostia hrubo porušili protiepidemické opatrenia. Potvrdili, že rodina nemala organizovať svadbu. Podľa platných vládnych nariadení sa totiž môže pri akýchkoľvek hromadných akciách stretávať najviac päťdesiat ľudí. Svadby sa ale zúčastnilo približne sedemkrát viac. 

KORONAVÍRUS Svadba sa skončila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"Ženích, softvérový inžinier v Gurugrame, mal horúčku a trval na tom, aby sa 15. júna nezosobášil. Jeho rodičia mu však dali nejaké lieky a presvedčili ho o opaku," uviedol sused nebohého muža. Podľa informácií First News ženíchova rodina utiekla z mesta, obávajúc sa, že ich dedinčania zlynčujú. Okresný sudca nariadil, aby sa začalo vyšetrovanie.

Viac o téme: IndiaSvadbaKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu