Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželia sa vybrali na hrádzu opradenú desivou legendou: Zažili sme to, je TO naozaj tam!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/semw52)

SOMERSET - Miesto známe ako Dead Woman's Ditch v anglickom grófstve Somerset pritiahlo pozornosť manželov, ktorí sa zaoberajú pozorovaním paranormálnych javov. Do lokality opradenej hrôzostrašnou legendou sa vybrali kvôli zážitkom mnohých ľudí, ktorí tvrdia, že tam zaznamenali viaceré neprirodzené javy často okorenené vulgarizmami.

Hrádza Dead Woman's Ditch je známa legendou, podľa ktorej na tomto mieste v roku 1789 zavraždil Jane Walfordovú jej manžel John. Napriek hrozivej historke (a možno práve kvôli nej) navštevuje toto miesto obklopené krásnou prírodou veľa ľudí. A s počtom návštevníkov pribúdajú aj skúsenosti s paranormálnymi javmi, ktoré ich z času na čas prekvapia.

Hrádza Dead Woman's Ditch
Zobraziť galériu (2)
Hrádza Dead Woman's Ditch  (Zdroj: profimedia.sk)

Viacero z nich vraj počas prechádzky po okraji kanála stretli zadumaného muža so psom. "Keď prechádzal okolo mňa, mal sklonenú hlavu, zamrmlal na pozdrav a ja som mu odpovedala. Prešiel popri mne, ale keď som sa po niekoľkých sekundách otočila, nebol tam. Nechápala som, kam zmizol. Za taký krátky čas nemohol prejsť ani cez kanál, voda bola pokojná," napísala jedna žena. Viacerí zas majú skúsenosti so ženou v bielom, ktorá ich posielala preč a použila pri tom nie veľmi vyberavý slovník.  

Budúca mamička si nakrútila pohyb v brušku: Keď si pozrela VIDEO a ten DETAIL, zmeravela od hrôzy

Historky turistov prilákali do oblasti aj Christine a Davida Thomasovcov, ktorí sa venujú vyšetrovaniu paranormálnych aktivit. Podľa svojich slov nemuseli ani dlho čakať a už cítili, že sa deje niečo podozrivé. Najskôr aj oni uvideli záhadnú ženu v bielom, ktorá ich požiadala, aby prestali fajčiť. Dvojica zároveň tvrdí, že na tomto mieste stretla aj ducha Walfordovej vraha. "Moja manželka to zažila veľakrát. Ale nie každý rozpozná ich prítomnosť. Objaviť sa môžu spomienky a potom hlasy, s ktorými môžeme komunikovať. Musíte počítať aj s tým, že niektoré z nich môžu byť aj vulgárne a nepríjemné," povedal Dave. 

Viac o téme: DuchParanormálna aktivitaDead Woman's Ditch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu