Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Párty pri bazéne spôsobila škandál: VIDEO pobúrilo hygienikov, všetci ste šialení!

(Zdroj: Facebook/FOX6 News Milwaukee)

HOUSTON - Nočný klub v americkom Houstone si poriadne zavaril. Na internet sa dostalo video divokej párty pri bazéne počas víkendu, kedy Američania oslavujú Pamätný deň. Ľudia, ktorí sa večierka zúčastnili, absolútne nedodržali sociálny dištanc a dokonca nepoužili ani ochranné rúška.

Klub Clé Houston v centre mesta sa stal terčom obrovskej kritiky. Minulú sobotu totiž zorganizoval veľkú párty, na ktorej bolo evidentne viac účastníkov, než dovoľuje nariadenie. V Texase bary a reštaurácie už môžu byť síce otvorené, no počet návštevníkov nesmie presiahnuť číslo 25. Ľudia sú pobúrení a účastníkov akcie nazývajú "hlúpymi a šialenými". 

Houstonský šéf hasičov Samuel Pena na Twitteri uviedol, že jeho oddelenie v ten deň dostalo približne tristo sťažností. Všetky sa týkali porušenia protikoronavírusových nariadení v Pamätný deň. 

"Je príliš veľa ľudí, ktorí sa stretávajú v kluboch, baroch, pri bazénoch, bez ochranných rúšok a dodržania bezpečnej vzdialenosti," skonštatoval starosta Houstonu Sylvester Turner. Dodal, že mesto uzavrie podniky, ktoré nedodržiavajú nariadenia.

Viac o téme: KlubHoustonPárty Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu