Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chodec išiel z nákupu, keď sa zrazu strhla hrôza na VIDEU! Okamihy, ktoré by nechcel zažiť nikto

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/khingers)

DAGENHAM - Poriadne horúce chvíle pripravil šofér Audi chodcovi, ktorý kráčal s nákupom po chodníku vo Východnom Londýne. Video z incidentu sa objavilo na sociálnej sieti. Užívatelia v komentároch odsudzujú správanie arogantného vodiča a želajú si, aby na cestách nestretli podobného idiota.

Tragicky sa mohla skončiť cesta z nákupu pre muža kráčajúceho po chodníku v Dagenhame vo Východnom Londýne. V okamihu, keď okolo chodca po úzkej ceste prechádzalo biele nákladné auto, sa prirútilo čierne audi, ktoré sa snažilo nákladiak obehnúť. Vodič osobného vozidla však obiehanie nezvládol a narazil do jeho zadnej časti. Niekoľkotonový kolos sa vzápätí prevrátil a letel presne smerom k mužovi. Ten v rýchlosti hodil nákup na chodník a stihol ujsť.

Chodec išiel z nákupu,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/khingers)

Incident sa odohral minulú sobotu okolo ôsmej večer. Kamera zachytila aj pohyb na sedadle spolujazdca v audine, ku ktorej pribehol šofér nákladiaku spolu s chodcom, ale bližšie okolnosti nie sú známe.  

FOTO Hrozivá nehoda v Košiciach: Nákladiak po zrážke s osobným autom skončil v zastávke MHD

Desivé zábery sa objavili na Facebooku v skupine "Major/Minor Crimes In Batley Dewsbury & Kirklees yesterday". Užívatelia vo svojich komentároch nešetrili vodiča audi a mnohí ho označili za idiota, ktorého by na cestách nechceli stretnúť. "Dúfam, že chlapík, ktorý utekal, je v poriadku a dostal sa z šoku! A tiež dúfam, že ten hlupák mal bezpečnostný pás a je tiež v poriadku," napísal jeden užívateľ. "Nákup, čo mal ten muž v taškách, je určite na kašu. A je obrovské šťastie, že tak neskončila aj jeho hlava," podotkol ďalší.

Viac o téme: AudiNehodaIncidentChodec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu