Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Učiteľka predčítala žiakom z knihy: Ale keď zistila, aká pikantnosť sa odohráva za jej chrbtom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/The Best Day)

MORETON - Mladá učiteľka v materskej škole v anglickom grófstve Merseyside sa pokúšala nakrútiť poučné video pre svojich žiakov. Jej výuku však pokazil kôň s kobylou, ktorí sa za ňou začali páriť. Pre niekoho nepodarené, pre niekoho mimoriadne vtipné zábery uverejnila na Facebooku.

Tridsaťdvaročná Eloise Robertsová vyučuje momentálne vzhľadom na situáciu s koronavírusom v skrátenom režime, preto sa rozhodla pre svojich malých žiakov natočiť video. Čítala z knihy "Pop-Up Peekaboo! Unicorn", ktorá je o dvoch hravých jednorožcoch. Nakrúcala pred ohradou s koňmi, ktoré vlastní jej kamarátka Steph Smithová. Tá deti vyučuje jazdectvo. Šesťročný kôň Sarsons a päťročná kobyla Anakin však prekazili učiteľkine plány. Začala čítať z rozprávkovej knihy, keď si všimla, že sa jej priateľka usmieva. Nejako tomu nevenovala pozornosť, pretože nechcela prestať čítať. Keď ale Steph vybuchla do smiechu, Eloise sa otočila, aby sa pozrela, čo sa za ňou deje. 

VIDEO Učiteľka predčítala žiakom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/The Best Day)

"Videla som Steph smiať sa a počula som, že kone za mnou niečo robia. Nechcela som prestať s čítaním, ale keď som zastavila, vybuchla som do smiechu. Skúšali sme nahrať video druhýkrát, ale kone pokračovali. Bolo to úžasné," uviedla Robertsová. 

Sexi modelka pózovala na pláži, no pozornosť strhol niekto iný: Pozrite, čo sa deje za jej chrbtom!

Bolo jej jasné, že toto video nemôže publikovať na stránke školy, pretože je pre malé deti nevhodné. Zavesila ho preto na Facebook, kde ním pobavila množstvo ľudí. "Každý si myslí, že je to vtipné a moji priatelia mi posielali správy o tom, že to nedokážu prestať sledovať. Všetci sa na tom smejú," prezradila Eloise.

Viac o téme: KoneUčiteľkaPárenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu