Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena (29) poslala FOTO poprsia internetovému úchylákovi: Potom odhalila, čo to naozaj bolo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Jenni Vs Creepy Inbox Guys)

MERSEYSIDE - Dvadsaťdeväťročná Jennifer Sandbachová na Facebooku vytvorila skupinu s názvom "Jenni vs. Creepy Inbox Guys", v ktorej uverejňuje konverzácie s internetovými úchylmi. Jeden z nich od nej žiadal nahé fotky, žena sa však vynašla a z muža si poriadne vystrelila. Namiesto fotky svojich pŕs mu poslala manželov zadok v šatách s výstrihom.

Jennifer z anglického grófstva Merseyside vie, ako sa brániť proti internetovým úchylákom. Založila facebookovú skupinu, ktorá je plná konverzácií s perverznými chlapmi.

Sandbachová priznala, že už niekoľkokrát dostala od neznámych mužov fotku penisu. Nedávno zas od nej jeden pýtal šteklivú fotku. "Pri odpovedaní som veľmi pohotová, všetko sa to deje v reálnom čase a v reakcii na to, čo odo mňa daná osoba žiada," prezradila Sandbachová. Z dotyčného chlapa si poriadne vystrelila, pretože namiesto svojho hrudníka mu poslala fotku manželovho zadku v šatách s výstrihom. "Vedela som, že sa od hanby prepadne," vyhlásila vynaliezavá žena. 

Žena  (29) poslala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jenni Vs Creepy Inbox Guys)

Raz vraj ale zažila situáciu, ktorá ju prinútila zamyslieť sa, či facebookovú skupinu radšej nezmaže. "Jeden chlap našiel fotku z mojej svadby. Naštvalo ma to, bolo to neskutočne drzé," uviedla. Osobný profil má zo zrejmých dôvodov zamknutý. Neznámy muž bol však kamarát jej mamy a k fotkám sa dostal prostredníctvom maminých reakcií na Jenniferine príspevky. 

Muž sa na Facebooku vydával za Kristínku, oslovil stovku dievčat, od mnohých vylákal pikantné zábery

Angličanka nakoniec skupinu nezrušila a pokračuje v nej dodnes. Pre ostatné ženy je okrem pobavenia tiež inšpiráciou, ako sa dá vtipne a efektívne zbaviť nerešpektujúcich, úchylných chlapov, ktorí ženám dávajú rôzne prívlastky. Napriek tomu, že stránka má viac ako 13 500 fanúšikov, jej manžel medzi nich nepatrí. "Môj manžel nenávidí fakt, že dostávam podobné správy. Nie je to teda kvôli tomu, že by nesúhlasil s myšlienkou mojej stránky," vysvetlila. 

Viac o téme: ObťažovanieInternetový úchyl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu