Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žene zomrela dcéra (†7): Po rokoch sa s ňou opäť stretla, VIDEO dojíma celý svet

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/MBClife)

SOUL - Juhokórejská televízia Munhwa Broadcasting Corporation (MBC) odvysielala šokujúci dokument, ktorý zachytil stretnutie matky so svojou zosnulou dcérou. Film bol výsledkom simulácie vo virtuálnej realite. Jeho hlavná predstaviteľka prirovnáva túto skúsenosť k skutočnému raju.

Emočne nabitý dokument I Met You odvysielaný 6. februára vyvoláva zmiešané reakcie. Hlavnou protagonistkou je Jang Ji-sungová, ktorá prišla v dôsledku ťažkej choroby v roku 2016 o svoju sedemročnú dcérku. Matka uviedla, že účasťou na tomto neobvyklom projekte, kde pomocou simulácie virtuálnej reality uvidela opäť svoje dieťa, zmiernila svoj smútok, pretože videla svoju dcéru spokojnú a usmiatu. "Možno je to skutočný raj. Stretla som Nayeon. Smiala sa a vyzerala šťastne. Konečne som videla svoj vytúžený sen," hovorí. 

Žene zomrela dcéra (†7):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/MBClife)

Odborníci použili na jej vytvorenie detskú modelku s tvárou a hlasom zosnulého dievčatka. Výsledok ich práce potom sledovala užalostená Jang pomocou špeciálnych okuliarov, spod ktorých sa jej začali pri pohľade na veselú Nayeon kotúľať slzy. Silné emočné prejavy dojatej ženy sledoval aj otec a súrodenci mŕtveho dievčatka. Matka neskôr uviedla, že dcéra sa na ňu obrátila s otázkou, kde je a či na ňu myslí. "Stále na teba myslím," odpovedala. 

Žene zomrela dcéra (†7):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/MBClife)

Ji-sungová súhlasila s účinkovaním v tomto dokumente preto, aby zanechala odkaz všetkým utrápeným rodičom, ktorí prišli o svoje deti alebo iných blízkych. "Teraz som presvedčená o tom, že musím Nayeon viac milovať a nie za ňou iba smútiť. Teším sa na ďalšie naše stretnutie."

Viac o téme: SmrťVirtuálna realita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu