Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Roman s priateľkou pobúrili ľudí na pláži: Najprv maznanie, potom prešli rovno na sex

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/C FourYou)

PATTAYA - Dvojica ruských turistov, ktorá poburujúcim spôsobom oslavovala posledný deň v roku na pláži v thajskom meste Pattaya, sa neskôr so zahalenými tvárami kajala a na miestnom policajnom oddelení prosila o odpustenie. Mužom zákona tvrdili, že pod ich správanie sa podpísala konzumácia alkoholu.

Zrejme príliš teplo a dusno bolo Romanovi Grigorenkovi (26) a jeho priateľke Darii Vinogradovej (19) na silvestrovskom večierku v bare v Pattayi. Rozhodli sa preto vyvetrať na neďalekej pláži, kde sa ich nežnosti, maznanie a popíjanie skončilo sexom. Poburujúce správanie dvojice nakrútil neznámy okoloidúci na mobil a video posunul miestnym policajtom. Tí neskôr Rusov identifikovali zo záberov na bezpečnostnej kamere a zatkli ich. 

VIDEO Roman s priateľkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/C FourYou)

Dvojica bez okolkov priznala, že na videu sú naozaj oni. Na verejnosť zakrátko prenikli aj ďalšie zábery, na ktorých sa mladí Rusi na policajnom oddelení so zahalenými tvárami a zopnutými rukami ospravedlňujú a prosia o odpustenie. Po zaplatení pokuty boli nakoniec prepustení. 

VIDEO Roman s priateľkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/C FourYou)

"Dostali sme hlásenie od neznámeho občana, ktorý nás upozornil, že na pláži sexuje nejaký pár," uviedol šéf policajného oddelenia Piyapong Ensarn. Párik sa, súdiac podľa videa, miloval asi pol minúty. "Robíme všetko pre to, aby nikto takýmto spôsobom nekazil meno našej lokality," dodal Ensarn. Zadržaní milenci priznali, že v ten večer skonzumovali veľa alkoholu.  

Viac o téme: ThajskoSex na verejnostiSex na pláži
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu