Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je najlepšia sexuálna poloha na sviatočné obdobie: Zvládnete ju, aj keď ste prejedení

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Vianoce sú obdobím dobrého jedla, ktorého však často zjeme viac, ako by sme mali. S plným žalúdkom môže byť veľmi ťažké oddať sa milostným radovánkam. Máme pre vás tip na skvelú sexuálnu polohu, ktorú zvládnete aj po poriadnej náloži jedla, fľaši vína či zákuskoch.

Čoraz väčšej obľube sa teší nová sexuálna poloha, ktorá sa perfektne hodí k vianočnému obdobiu. Nevyžaduje totiž príliš veľa pohybu a je pohodlná pre oboch partnerov. Jej názov by sa dal z angličtiny tematicky preložiť ako sánkovačka. Nemusíte sa báť, poloha nevyžaduje žiadne akrobatické kúsky. Spočíva v tom, že žena si ľahne na posteľ na brucho a mierne pozdvihne panvu smerom hore. Nedvíhajte ale panvu príliš, pretože zaťažíte žalúdok a to si rozhodne neželáte. Muž si následne ľahne na partnerku, čo pripomína takzvaný "doggy style", akurát bez divokých pohybov. 

Veľký sexuálny prieskum medzi Slovákmi: Akú polohu majú najradšej v ktorom kraji!

Ak vám táto poloha nevyhovuje, môžete vyskúšať variantu v stoji, takzvaného plneného vtáčika. Viaceré páry uviedli, že obe polohy sú hotovým liekom na opicu. Netreba zabúdať ani na to, že sexom sa dajú spáliť kalórie. Za vyskúšanie to preto určite stojí.

Viac o téme: SexSexuálna poloha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu