Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľký sexuálny prieskum medzi Slovákmi: Akú polohu majú najradšej v ktorom kraji!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Ako často Slováci sexujú? V akej polohe to najradšej robia? Odpovede na tieto i ďalšie otázky sa dozviete v nasledujúcich riadkoch. Možno sa v nich nájdete aj vy a možno sa, naopak, niečím inšpirujete a nakopne vás to k "väčším" výkonom. Upozorňujeme, že nasledujúce riadky nie sú vhodné pre mladistvé osoby.

Sexuálneho prieskumu, ktorý uskutočnila stránka kondomshop.sk, sa zúčastnilo 1973 mužov a žien. Tí prezradili pikantné fakty zo svojho intímneho života.

Ako často sa Slováci uspokojujú?

Tak napríklad 17 percent našich mužov onanuje každý deň. Minimálne raz za týždeň to robí 41 percent a párkrát za mesiac 32 percent Slovákov. Nikdy si vraj "nerobia dobre" traja muži zo sto.

Čo sa týka žien, tie masturbujú len párkrát za mesiac - presnejšie takmer polovica z nich. Trochu usilovnejšie sú v tomto smere tri percentá žien, ktoré si to robia raz za týždeň. Každý deň masturbuje sedem percent Sloveniek, jedenásť žien zo sto zase tvrdí, že nemasturbuje nikdy. 

Veľký sexuálny prieskum medzi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Sú Slováci spokojní so svojím sexuálnym životom? 

Ženy v tejto otázke prevalcovali mužov. Až 74 percent z nich uviedlo, že je so svojím intímnym životom spokojných. Muži sú tiež z väčšej časti spokojní, presne 66 percent. 

V ktorej polohe súložia Slováci najradšej? 

Prvé miesto v polohovej hitparáde vyhral tzv. "doggy style", čiže poloha na psíka. Na štyroch a odzadu to majú rady hlavne ženy - až tretina z nich. Muži túto polohu tiež obľubujú, štvrtina z nich dokonca najviac zo všetkých. Rovnaký počet sa ale rado necháva "osedlať" aj na koníka. Mužom sa páči o niečo viac ako ženám (22 percent).

Na treťom mieste skončila stará dobrá klasika - misionár. Túto intímnu polohu - tvárou v tvár - zbožňuje dvakrát viac žien (22 percent) ako mužov (11 percent). Zaujímavé je, že poloha 69 skončila až na siedmom mieste, pričom ju nemá rado najmä nežnejšie pohlavie. Posledná skončila poloha v stoji. Skvelá na vášnivú rýchlovku, ale fyzicky náročnejšia a nie príliš pohodlná pozícia si srdcia Slovákov nezískala. Hlas jej dalo len 1,5 percenta mužov a pol percenta žien.

Veľký sexuálny prieskum medzi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: kondomshop.sk)

Aké sexuálne hračky používame najradšej?

Číslom jedna je medzi erotickými hračkami jednoznačne vibrátor. Druhá najobľúbenejšia je sexi spodná bielizeň, ktorá dokáže v partnerovi vzbudiť sexuálne vášne. Na treťom mieste sa umiestnila párová hračka - vibračný krúžok na penis, ktorý vie priviesť ženu k orgazmu počas súlože a v rôznych polohách. Venušine guľôčky sú štvrté, BDSM pomôcky piate. Do rebríčka sa dostali aj umelé vagíny (8.) a pripínacie penisy (posledné). 

Viac o téme: PrieskumSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu