Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TRIK, ktorý pobláznil internet: Žena prezradila netradičný spôsob, ako vymeniť posteľnú bielizeň

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

USA - Používateľka Twitteru rozdelila ľudí na internete na dve skupiny. Uverejnila svoj originálny trik, ako jednoducho vymeniť posteľnú bielizeň. Navrhuje navliecť na perinu dve až tri obliečky naraz a postupne odstraňovať najvrchnejšiu. Mnohí to považujú za nehygienické, ďalší nápad ocenili.

Nie je nič lepšie, ako vliezť do postele s čerstvo vymenenou posteľnou bielizňou. Na druhej strane, prezliekanie perín či vankúšov dá často poriadne zabrať. Používateľka Twitteru s menom Shenanigans_luv tento problém vyriešila raz a navždy svojím kontroverzným, no zato originálnym trikom.

TRIK, ktorý pobláznil internet:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Neviem, kto o tomto potrebuje vedieť, ale môžete použiť dve alebo tri obliečky naraz a jednoducho odstrániť najvrchnejšiu z nich, keď bude špinavá,“ prezradila žena na svojom twitterovom účte. Jej príspevok získal 15 000 pozitívnych reakcií a množstvo komentárov, ktoré rozdelili ľudí na dve skupiny.

Čítajte aj: Sú rýchle a účinné! Spoznajte najlacnejšie TRIKY, ako sa zbaviť námrazy na i v aute

„Evidentne sa nepotíte, keď spíte. Ženská, spávate vo svojej vlastnej špine,“ odkazuje jeden z komentárov. Mnohí sa zhodli na tom, že ženin nápad je nehygienický a naviac nechutný. Ďalší nápad oceňujú a tvrdia, že ženin príspevok im „zjednodušil život“.

Viac o téme: TrikPosteľná bielizeňVýmena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu