Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z muža v lietadle sa cestujúcim zdvíhal žalúdok: Za nechutnosť na VIDEU by ho mali zavrieť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

USA - Na portáli Passenger Shaming Instagram bohato zásobenej nechutnosťami, ktorých sa dopúšťajú cestujúci v lietadle, sa objavil ďalší príspevok trénujúci trpezlivosť prísediacich pasažierov. O všetko sa tentoraz postaral neznámy muž, ktorý si presne počas letu uvedomil, že jeho nohy neodkladne potrebujú pedikúru.

Pasažierom bližšie neidentifikovateľného letu poriadne nadvihol žalúdky muž, ktorý si z bosých nôh zoškraboval odumretú pokožku na chodidlách. Svedok nechutného správania, ktorý si všetko nahrával a neskôr zverejnil, zároveň uviedol, že muž bol dôkladný aj čo sa týka nečistoty medzi prstami na nohách. Aj tú si precízne povyberal a zoškrabal holými rukami, ktorými neskôr obchytal opierku a iné časti lietadla. Celé nechutné divadlo zachytávajúce kúsky pokožky padajúce pod sedadlo, sa neskôr objavilo na portáli Passenger Shaming Instagram.

 „Čo sa to deje so všetkými ľuďmi?“ pýta sa jeden z užívateľov vo svojom komentári.  „Želám si, aby sa vrátili päťdesiate a šesťdesiate roky, keď sa ľudia pred cestovaním riadne obliekli. Nie ako teraz: Čím nechutnejší, tým lepší,“ píše ďalší.

Čítajte aj: VIDEO Z batožinového priestoru v lietadle vyliezla desivá hrozba: Pasažieri nedýchali od strachu

„Fakt na zvracanie,“ nedáva si servítku pred ústa iná užívateľka. V jednom komentári sa dokonca objavil nápad, aby ľudí, ktorí robia niečo podobné, jednoducho posadili do väzenia. „Je hrozné, keď zaplatíte za letenku, za ktorú teraz požadujú tak veľa a ešte vás aj posadia vedľa takéto špinavca.“

Viac o téme: LietadloCestujúciNohyPasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu