Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Muž neveril vlastným očiam, keď vyberal schránku: Po 28 rokoch to už naozaj nečakal

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

BRAINTREE - Šesťdesiatšesťročný Jim zostal ohromený, keď dostal pohľadnicu, ktorú pred takmer tridsiatimi rokmi poslal rodičom zo Španielska. V tom čase bol na dovolenke v Benidorme spolu s kamarátmi. Zaspomínal si tak na mladé časy. Trápi ho len otázka, prečo pohľadnica dorazila až teraz.

Jimovi Greenovi z anglického grófstva Essex prišla domov pohľadnica, ktorú pred 28 rokmi poslal svojim rodičom po príchode do španielskeho pobrežného mesta Benidorm. V súčasnosti žije v dome po svojich rodičoch spolu s bratom Christopherom a jeho partnerkou Annou, ktorá sa starala o ich matku.

Príchod karty ho skutočne zaskočil. "Mamičke a ockovi. Mali sme dobrý let. Všetko je v poriadku. Dobrý hotel, počasie a tak ďalej. Počasie bolo veľmi horúce. Dúfam, že mačky sú v poriadku, s láskou, Jim," napísal vtedy 39-ročný muž 12. septembra 1991. 

FOTO Muž neveril vlastným
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pohľadnica ale z nejakého neznámeho dôvodu dorazila iba nedávno, presnejšie 17. októbra ráno. "Vybral som ju zo schránky a pomyslel si, kto bol v Benidorme? Potom som sa pozrel na dátum a uvedomil si, že je to spred 28 rokov a je odo mňa. Bolo to ohromujúce," prezradil Green. 

FOTO Muž neveril vlastným
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď bol mladší, chodieval do Benidormu často na dovolenku. Priznal, že vtedy, keď posielal pohľadnicu, si ju ale vôbec neužil. Spolu s kamarátom boli totiž ubytovaní na hornom poschodí hotela, kde nebola teplá voda a miestami ani studená. "Museli sme si kúpiť fľaše vody a umyť sa nimi. Raz sme navštívili bar. Všetci sme mali radi jahody v smotane, ale nebol to dobrý nápad. Veľmi nás totiž po nich bolelo brucho," spomína John.

Stále mu však vŕta hlavou, prečo prišla pohľadnica až teraz. "Je ťažké špekulovať, čo sa mohlo stať, ale je pravdepodobné, že nebola stratená alebo zabudnutá, skôr vrátená späť na poštu," uviedol hovorca spoločnosti Royal Mail.

Viac o téme: DovolenkaŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu