Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Šialený útok v cirkuse: Rozbesnený medveď sa vrhol na trénera, ľudia utekali od hrôzy preč

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Super Hot Videos)

OLONETS - Návštevníci cirkusu v ruskom meste Olonets zažili naozajstnú drámu. Cvičený medveď počas predstavenia napadol svojho trénera, a to len pár metrov od zdesených detí. Šelmu zastavil až elektrický prúd. Tréner skončil s početnými zraneniami, jeho zdravotný stav však známy nie je.

Tréner chcel, aby sa 270-kilové zviera postavilo na zadné nohy a tlačilo pred sebou fúrik. Zmätený medveď však náhle upriamil pozornosť na trénera, zhodil ho na zem a skočil na neho. Deti sediace len kúsok od javiska začali od hrôzy kričať. Báli sa, že šelma zaútočí aj na nich, nedelila ich totiž nijaká bariéra. 

VIDEO Šialený útok v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Super Hot Videos)

Medveďa sa pokúšal spacifikovať iný cirkusant. Zastaviť sa ho podarilo až pomocou elektrického prúdu. "Najprv si každý myslel, že je to súčasťou vystúpenia. No keď druhý cirkusant začal kopať medveďa a vytiahol naň elektrický prúd, začala panika," opisuje incident jeden z návštevníkov cirkusu. "Diváci sa v panike vytrácali von, vrátane mňa," reagovala 27-ročná Galina Gurievová. Tréner utrpel početné zranenia, nič bližšie ale nie je známe. Prípad vyšetrujú policajní a bezpečnostní úradníci. 

VIDEO je nevhodné pre osoby s citlivou povahou

Viac o téme: RuskoCirkusútok medveďa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu