Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodina si chcela na terase užiť slniečko: Keď zbadala hrozbu v pozadí na FOTO, utiekla

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7)

QUEENSLAND - Na fotografii, ktorú na sociálnej sieti zverejnil lovec hadov zo spoločnosti Sunshine Coast Snake Catchers, je zachytená terasa rodinného domu v austrálskom Queenslande. Na prvý pohľad vyzerá ako mnohé ďalšie, lenže od ostatných sa líši v jednom drobnom a veľmi nebezpečnom detaile. Skúste ho nájsť.

Fotka terasy jedného austrálskeho domu zaujala až 80 000 užívateľov sociálnej siete, ktorí zostali po jej zverejnení poriadne zmätení. Jej autorom je Stu zo Sunshine Coast Snake Catchers a zaujímalo ho, kto si na zábere všimne pytóna kobercového. "Predstavte si, že vyjdete ráno na terasu, chcete si na nej užiť slniečko a vtom zistíte, že vás ktosi predbehol," okomentoval lovec hadov svoj príspevok. 

Dievčina po dovolenke otvorila kufor a skoro odpadla od strachu: Toto si v topánke nájsť nechcela!

"Ja som asi slepý, nič nevidím," takáto bola najčastejšia reakcia zmätených užívateľov. Až detailný záber na operadlo pohovky prezrádza, kde sa hľadaný, približne dvojmetrový plaz, nachádza. Lovec hadov ho potom opatrne zodvihol a obdivoval krásny vzor na jeho tele. 

Rodina si chcela na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7)

Pytón kobercový neuteká pred ľuďmi ako ostatné. "Často sa pohybuje v rušných oblastiach a ide o najbežnejší druh, ktorý lovíme," uviedol Stu. Hada nakoniec vo vreci preniesli a vrátili späť do divočiny. 

Viac o téme: HadPytónAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu