Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Budúca nevesta sa pochválila zásnubným prsteňom: Pri pohľade na FOTO vám udrie do očí niečo iné

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Budúca nevesta, ktorá sa chcela na sociálnej sieti pochváliť zásnubným prsteňom, dostala od užívateľov poriadnu nakladačku. Pred zverejnením fotky totiž zabudla na manikúru, a tak krásny šperk pôsobí na jej prstenníku viac komicky ako romanticky.

Pokus o romantickú fotku nevyšiel užívateľke sociálnej siete, ktorá sa chcela podeliť o radosť zo zásnubného prsteňa. Krásny diamantový šperk totiž na jej prste vyzerá tak trochu ako pes na oko, pretože pohľad naň rušia vyrastené neupravené umelé nechty. Autorka záberu chcela očividne zaujať prsteňom, no všetci riešia jej nedokonalú manikúru. 

Budúca nevesta sa pochválila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/That's It, I'm Nail Shaming)

"Ten necht sa snaží asi ujsť pred tým prsteňom," okomentovala príspevok jedna z užívateliek. Niektorí si však myslia, že skutočnosť je trochu iná, pretože tak veľmi vyrastený necht by nemohol byť v takom dobrom stave a žena iba všetko zinscenovala, aby upútala pozornosť. "Keď nechty odrastú, už nevyzerajú takto dobre. A zvláštne je aj to, že jej odrástli iba dva a ostatné má v poriadku," podotkli viacerí. 

Viac o téme: ZásnubyZásnubný prsteň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu