Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Oravčania si v supermarkete kúpili šunku: Doma ju otvorili a... zjedli by ste TOTO?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

NÁMESTOVO - Potraviny, ktoré si kupujeme v supermarketoch, doma po otvorení nie vždy splnia naše predstavy. Takto nejako to bolo aj v prípade rodiny z Oravy, ktorá v obchode kúpila debrecínsku šunku. Niežeby v balení našli vlas, kúsok plastu či iný hnus, problém bol inde.

Nezriedka sa stáva, že si domov z obchodu privezieme buď plesnivé alebo inak znehodnotené jedlo. Tentoraz sa však problém ukrýval inde. Keď doma užívatelia otvorili lahôdkovú debrecínsku šunku, našli medzi jednotlivými plátkami aj hrubý kus okraja. Natíska sa preto otázka, či ho pridali medzi šunku preto, aby navýšil požadovanú hmotnosť. "Kúpili sme sto gramov šunky, čo predstavovalo štyri plátky a jeden hrubý okraj schovaný pomedzi ne. Nestalo sa to prvýkrát," okomentovali svoj nález autori fotky na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom. 

FOTO Oravčania si v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Ľudia ale pre túto sťažnosť nemali príliš pochopenie a považujú ju za viacmenej zbytočnú. "Aj chlieb má začiatok a koniec a takisto aj salám," podotkla Regína s tým, že určite narážala na to, že konce chlebov sa tiež predávajú a nikto sa nad tým nepozastavuje. Ďalšia užívateľka navrhla, že okraj šunky sa dá využiť pri príprave iného jedla, napríklad sa môže nakrájať do praženice. Nuž, ak čakal sťažovateľ slová podpory, nedočkal sa ich. 

Viac o téme: SupermarketŠunka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu