Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka objednala dcérke (3) z Číny tričko: Keď videla ten NÁPIS na tričku, ostala v šoku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Kelsey Dawn Williamson)

BENTON - Keď si mladá mamička Kelsey Dawn Williamsonová prečítala nápis na tričku svojej dcéry, takmer jej to vyrazilo dych. Tovar objednaný u čínskeho výrobcu totiž vysiela do sveta jednoznačný a nie veľmi príjemný odkaz polícii. Na detskom kúsku oblečenia pôsobí síce hrubo a vulgárne, ale zároveň aj komicky.

Niekedy sa výrobcovia pri tvorbe nápisov na tričkách poriadne vybláznia. Podobnú skúsenosť má aj Kelsey z amerického štátu Illinois, ktorú upútalo v ponuke čínskeho dodávateľa AliExpress tričko pre jej trojročnú dcérku Salem. Predný diel zdobia roztomilé žabky - postavičky z obľúbenej knižky Frog and Taod sediace na bicykli. Lenže príjemný dojem z obrázka razom vyšumí, keď si prečítate odkaz, ktorý vysielajú do celého sveta a razia ním svojský postoj k polícii. "J**em na políciu," stojí v ňom.

Matka objednala dcérke (3)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Kelsey Dawn Williamson)

"Moja dcéra má od tohto výrobcu veľa oblečenia, ale s ničím podobným som sa doteraz nestretla. Nevedela som, ako reagovať. Niekto, kto to vymyslel, nemal určite ani poňatia o tom, čo píše," hovorí Williamsonová. 

Po zverejnení fotografie trička na Facebooku ho okomentovali desiatky užívateľov. Mnohí z nich sa však namiesto nápisu pozastavovali nad hmotnosťou dievčatka. Kelsey s manželom sa rozhodli, že kúsok oblečenia so sporným nápisom odložia a radi ho svojej dcérke ukážu, keď bude veľká a schuti sa na všetkom spolu pobavia.

Viac o téme: Tričko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu