Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Matka bola zúfalá z kašľa synčeka: Stavila na dve suroviny, zabrali lepšie než antibiotiká

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PERTH - Keď už bola Austrálčanka Carol Heatonová zúfalá z kašľa svojho malého syna, rozhodla sa siahnuť po starom dobrom recepte, ktorý sa v jej rodine používa celé generácie. Zabral vraj účinnejšie ako antibiotiká a po dlhom čase si konečne pospal nielen chlapček, ale aj ona.

Matku dvoch detí privádzal kašeľ jej osemmesačného Zaviera do zúfalstva. Situáciu ešte viac zhoršoval fakt, že boli práve vtedy na dovolenke v Kanade. Každá matka vie, že nie je nič horšie ako vidieť svoje dieťa choré. Keďže videla, že antibiotiká vôbec nezaberajú, nechala si poradiť od svojej príbuznej. Sama priznáva, že jednoduchému receptu na kašeľ spočiatku neverila, ale za daných okolností už bola ochotná vyskúšať všetko, len aby sa synovi uľavilo. Na internete teraz rozdáva úsmevy a tvrdí, že jednoduchý cibuľový sirup urobil priam zázraky. Zavierovi sa za tri dni výrazne polepšilo a konečne sa všetci vyspali. 

Matka bola zúfalá z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Stačí nakrájať cibuľu, posypať ju cukrom a nechať ju vylúhovať. Dieťaťu potom podávajte každú hodinu polievkovú lyžicu tejto šťavy," píše Carol na stránky Walk In Pantry. Chlapčekovi sa krátko po požití prírodného lieku začali uvoľňovať hlieny a ľahšie sa mu dýchalo. "Tento sirup nám vraj pripravovala aj naša mama. Naozaj som tomu najprv nechcela veriť. Recept je rýchly, jednoduchý, prírodný a najmä účinný. Odporúčam ho všetkým," dodáva Heatonová. 

Viac o téme: CibuľaReceptKašelPrírodný liek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu