Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vodička zaparkovala priamo na diaľnici: Keď uvidíte VIDEO, budete si myslieť, že nie je normálna

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Bla Bla 1)

NORTHAMPON - Šoférka auta značky BMW zastavila na diaľnici len preto, aby sa jej syn mohol vymočiť. Zastala pritom len niekoľko metrov pred výjazdom z diaľnice. Polícia ju vyzýva, aby sa ohlásila na policajnej stanici. Svojím riskantným činom totiž ohrozovala účastníkov cestnej premávky.

Incident z anglického Northamptonu opísal vodič, ktorý išiel za inkriminovaným autom. "Išiel som domov z práce po M1 okolo piatej poobede. Predo mnou bol kamión, ale potom sa presunul do druhého pruhu. Zbadal som pred sebou auto, ale svietilo slnko, takže som si výstražné svetlá nevšimol. Musel som zastaviť za tým idiotom," hovorí vodič auta idúceho za bavorákom.

Vodič sa rútil po diaľnici, ale čo popri tom robil! FOTO ho usvedčilo, nie je normálny

Keď ho neskôr obišiel, všimol si, že za volantom sedí mladá žena. Zazrel aj chlapca, ktorý močil priamo na cestu. "Bolo to šialené, nič podobné som ešte nevidel," uviedol vodič. Podľa neho mohlo dôjsť k vážnej dopravnej nehode. Vozidlá idúce za ním totiž nemuseli stihnúť ubrzdiť. 

Vodička zaparkovala priamo na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Bla Bla 1)

Keď chlapec vykonal svoju potrebu, nastúpil do auta a to sa konečne pohlo. Keď očitý svedok obiehal ženino auto, aby jej vynadal, ukázala mu dva prsty. "Boli sme len pár metrov od servisnej stanice, čo robí celý incident ešte komickejším," dodal. Polícia v Northamptone apeluje na ženu šoférujúcu BMW, aby sa prihlásila na policajnej stanici.

Viac o téme: DiaľnicaMočenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu