Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vodič sa rútil po diaľnici, ale čo popri tom robil! FOTO ho usvedčilo, nie je normálny

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: 9News)

MELBOURNE - Vodiči na celom svete neustále dokazujú, že riadiť auto sa dá aj popri jedení či holení sa. Nasledujúce video zobrazuje chlapíka, ktorý túto veľmi nebezpečnú multifunkčnosť posunul na vyšší level. Na diaľnici šoféroval auto a zároveň čítal knihu.

Videozáznam zachytáva muža, ktorý šoféruje dodávku po trojprúdovej diaľnici Princess Freeway v Melbourne okolo piatej hodiny podvečer. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby popri tom nečítal knihu. Video natočila osoba sediaca v aute, ktoré dodávku obchádzalo vo vedľajšom jazdnom pruhu. 

Vodič sa rútil po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: 9News)

Záznam sa dostal až na políciu, ktorá uviedla, že šofér takýmto nezodpovedným konaním ohrozuje sám seba aj ostatných účastníkov premávky. "Ak je to skutočne tak, ide o vysoko rizikové správanie vodiča. Šoférovanie si predsa vyžaduje plnú pozornosť a bdelosť vodiča," uviedol hovorca miestnej polície. Za takéto konanie bývajú vodiči v Austrálii pokutovanía až do výšky 400 dolárov a zároveň dostanú tri body za nedbanlivosť. 

VIDEO sexu na diaľnici: Vodič namiesto šoférovania auta uspokojoval svoju partnerku

Kritický postoj voči mužovmu riskantnému spôsobu šoférovania zaujali aj ľudia na sociálnych sieťach. "Kedy si ľudia uvedomia, že vodičský preukaz je privilégiom, nie Bohom dané právo," napísal jeden z užívateľov. "Tipujem, že nečíta knihu o pravidlách cestnej premávky," vtipne podotkol ďalší. "Podobné veci vidím každý deň, pretože jazdím na kamióne a z výšky sledujem ľudí, ktorí šoférujú autá. Často v rukách držia telefóny, iPady, notebooky, misky s jedlom, pivo a mnoho ďalších vecí," pridáva sa tretí. 

Viac o téme: AustráliaŠoférovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu