Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž (40) sa pokúšal sexovať so svojou mačkou: Nastokla sa na môj penis!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MESA - Policajné oddelenie v arizonskom meste Mesa v USA sa zaoberá nechutným udaním. Muž menom Michael Navage mal údajne sexovať s mačkou. Volajúca osoba tvrdila, že úchylák dokonca nazval mačku štetkou. Podľa polície je deviant dílerom metamfetamínu, aby si tak zarobil na bývanie.

Obyvateľ, ktorý zalarmoval políciu, uviedol, že počuje mačací krik. Pochádzal z domu 40-ročného Navagea, ktorý sa podľa všetkého zavrel so svojou mačkou v kúpeľni. Vyhlasoval pritom, že má "mačku nastoknutú na svojom penise". Na chúďa zviera okrem toho kričal a nazýval ju štetkou. 

Muž (40) sa pokúšal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Policajt po príchode na miesto našiel nahého Michaela naozaj v kúpeľni aj s mačkou, ktorá bola čiastočne zakrytá uterákom. Na podlahe sa povaľoval metamfetamín. Neskôr vysvitlo, že Navage je dílerom, ktorý drogu predáva na rôznych miestach.

Zneužitá mačka sa podrobila vyšetreniu u veterinára, ktorý potvrdil, že utrpela poranenia v zadnej časti tela. "Veterinár ďalej spozoroval staršie zlomeniny rebier a panvové zranenia, ktoré sa medzičasom zahojili," píše sa v súdnom zázname. Zoofil vyhlásil, že svoju mačku miluje a vlastní ju od čias, keď bola ešte mačiatkom. Momentálne čelí trestu za prechovávanie drog, beštiálnosť a  krutosť spáchanú na zvierati.

Viac o téme: MačkaSexZoofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu