Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tínedžer (18) sa zľakol, že jeho priateľka je tehotná: TRAPAS, s týmto si pomýlil tehotenský test!

Vanessa Marieová
Vanessa Marieová (Zdroj: Twitter/VN$A)

COSTA MESTA - Osemnásťročného mladíka z Kalifornie vystrašil teplomer zobrazujúci teplotu sto stupňov Fahrenheita. Fotografiu teplomeru mu poslala jeho priateľka, no tínedžer si myslel, že ide o tehotenský test a jeho drahá je v očakávaní. Chlapcova reakcia teraz baví celý internet.

Minulý týždeň poslala Izaakovi Torresovi jeho priateľka správu, v ktorej bola fotografia teplomeru. Bolo to o štvrtej ráno a Vanessa Marieová fotku okomentovala slovami "holy fuck" (voľne preložené do ri*i, pozn. red.). Teplomer ukazoval sto stupňov Fahrenheita, teda približne 38 stupňov Celzia. "Bola som frustrovaná z toho, že som nemohla kvôli horúčke zaspať," vysvetľuje dievčina. 

FOTO Žena (27) zistila, že je tehotná: Šťastie sa zvrhlo na horor, na záchode prišiel šok

Keď sa potom o jedenástej doobeda zobudila, prečítala si Izaakovu odpoveď a nedokázala udržať smiech. "Ako?" a "Čo do pekla?" reagoval na esemesku svojej priateľky. "Berieš predsa antikoncepciu," napísal zmätený tínedžer s predstavou, že sa stane otcom. Následne sa priznal, že keď zistil, o čo išlo, cítil sa absolútne hlúpo. Vanessa uviedla, že len čo jej horúčka klesla, zverejnila Izaakovu úprimnú, no ponižujúcu reakciu, na sociálnej sieti. Mnohí sa smejú na jeho interpretácii čísla sto na displeji.

"100 akože si 100-percentne tehotná, dievča," zabávajú sa ľudia. Ďalší poukázali na to, že Torres očividne ešte nie je pripravený na príchod dieťaťa, keď nerozozná teplomer od tehotenského testu. Mladík poznamenal, že reakcie užívateľov ho nezaujímajú. Vraj bol v čase, keď dostal správu od frajerky, príliš unavený na to, aby si dokázal správne vysvetliť jej obsah. "S Vanessou máme skvelý vzťah, sme silní a zverejnili sme to preto, aby sa ľudia zabavili, nie kritizovali moju reakciu," skonštatoval. 

Viac o téme: TeplomerTehotenský testTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu