Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina sa chcela okúpať vo svojom bazéne: Obliekla si plavky a... stuhla od prekvapenia

Billi Fitzsimonsová Zobraziť galériu (2)
Billi Fitzsimonsová (Zdroj: Facebook/Billi FitzSimons)

SYDNEY - Posledná skúsenosť istej Austrálčanky potvrdila, že v naháňačke za zaujímavými fotografiami neplatia pre mnohých užívateľov sociálnych sietí žiadne pravidlá. Žena opisuje na portáli MamaMia.com.au situáciu, ktorú by pravdepodobne nezvládol nikto z nás.

Po horúcom a náročnom dni v práci túžila Billi Fitzsimonsová iba po tom, aby čím skôr ležala vo svojom bazéne. Nepotrebovala však ani skočiť do vody, po návrate domov ju doslova zmrazil pohľad z okna. "Hneď, ako som prišla z práce, hodila som na seba plavky a ponáhľala sa k bazénu. Zrazu som ale z okna uvidela nejaké dievča, ako leží na kraji môjho bazéna a opaľuje sa. Vôbec som ju nepoznala," opisuje bizarnú situáciu.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Billi zostala zmätená a okamžite kontaktovala svojho brata, či o tom niečo nevie. Povedal jej, že dovolil jednému zo svojich kamarátov okúpať sa a ten si asi priniesol aj priateľku. A zatiaľ čo kamarát odišiel, dievčina si aj naďalej drzo užívala pokojný, slnkom zaliaty deň, fotografovala sa a zásobovala Instagram fotkami z cudzieho bazéna. 

"Toto sú tí priatelia priateľov, čo nepoznajú žiadne hranice. Instagram bol plný fotografií nášho domu," krúti hlavou Fitzsimonsová nad obrázkami, na ktorých cudzia slečna pózuje v bazéne na majiteľkinej nafukovačke, ktorú dokonca poškodila. "Influenceri urobia čokoľvek, len aby boli ich fotky čo najviac sledované," dodala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu