Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Vysokoškoláčke naháňal jej internátny byt strach: Nebol v ňom duch, ale niečo hrozivejšie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

SEVERNÁ KAROLÍNA - Traumatizujúci zážitok má za sebou vysokoškoláčka Maddie, ktorá vo svojom šatníku objavila hrôzostrašný nález, kvôli ktorému sa okamžite vysťahovala. Ako sama tvrdí, už dlhšie sa v internátnom byte necítila príjemne.

Američanka Maddie si spočiatku myslela, že má vo svojom internátnom byte ducha. K tejto domnienke došla po tom, čo si začala všímať nevysvetliteľné veci. Zo šatníka jej napríklad mizlo oblečenie a v kúpeľni sa na dlaždiciach objavovali ľudské odtlačky. „Odkedy tu bývam, chýbajú mi niektoré moje košele a nohavice,“ povedala vysokoškoláčka pre miestu televíznu stanicu WHNT19 s tým, že zo šatníka dokonca počula zvuky. „Preto som sa opýtala, kto je tam,“ vysvetľuje. „Volám sa Drew,“ prekvapujúco jej odvetil neznámy hlas.  

Na snímke je Andrew Clyde Swofford (30).
Zobraziť galériu (3)
Na snímke je Andrew Clyde Swofford (30).  (Zdroj: Twitter/HayleyFixlerTV)

Vydesená Maddie sa tak ešte prv, než jeho dvere otvorila, uistila, či jej chce ublížiť. Keď neznámy odpovedal negatívne, naskytol sa jej pohľad na dospelého muža odetého v jej šatstve. „Bol tam, na sebe mal moje oblečenie, ponožky i topánky,“ opísala dievčina.

Tamojšia polícia zistila, že ide 30-ročného Andrewa Clydea Swofforda. Muža, ktorý čelí dokopy 14 obvineniam zo spáchania trestného činu. Ide najmä o krádeže a vlámania sa.   

Na snímke je Andrew Clyde Swofford (30).
Zobraziť galériu (3)
Na snímke je Andrew Clyde Swofford (30).  (Zdroj: Reprofoto/Mix mall)

S Andrewom sa potom pokúsila rozprávať pokojne. Nechcela ho totiž vystrašiť, lebo sa bála, že jej nejakým spôsobom ublíži. „Dal si na hlavu môj klobúk a išiel sa pozrieť do zrkadla. Potom mi povedal, že som pekná a požiadal ma o objatie,“ opisuje študentka, ktorá v tom čase nenápadne písala svojmu priateľovi.

Traumatizovaná Maddie sa po tomto zistení z bytu okamžite vysťahovala. Najbližšiu noc prespala u svojej kamarátky zo školy.

Viac o téme: DuchŠatník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu