Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Štyri roky sexuálneho teroru: Google Street View odhalil sériového masturbátora

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: facebook/queensland police service)

BRISBANE - Po štyroch rokoch pátrania sa polícii v austrálskom Brisbane podarilo dolapiť štyridsaťtriročného muža, ktorý ohrozoval a obťažoval svojím obscénnym správaním celé mesto. Počas rozsiahlej pátracej akcie pomohli nielen výpovede svedkov, ale aj satelitné snímky.

Obyvatelia Austrálie si môžu vydýchnuť, pretože po rokoch márneho pátrania policajti zadržali muža z Eatons Hills, ktorý je už obvinený zo sexuálneho obťažovania. Domáci ho nazvali "sexuálny masturbátor". Svoje obscénne správanie prvýkrát predviedol v roku 2015 v uliciach pokojného predmestia Melbourne Windsor. Neskôr sa prihlásili obete aj z oblastí, ako sú Midmay Street na predmestí Sydney či Highgate Hill v Brisbane. Muž je dovedna podozrivý z 27 priestupkov, polícia v Queenslande v tejto súvislosti vyzýva obete, ktoré doteraz mlčali, aby sa prihlásili. 

Učitel mal na hodine opravovať testy, namiesto toho si rozopol nohavice: Študenti len otvárali oči

Pohyb úchyla z Melbourne do Brisbane zachytili po prvý raz snímky Google Street View v júli 2017. Policajti vtedy zábery zverejnili a požiadali svedkov, ktorí ho videli v uliciach, aby im podali akékoľvek informácie o jeho pohybe. Hľadaného vtedy opísali ako muža kaukazského typu vysokého asi 180 centimetrov s hnedými vlasmi a modrými očami.

FOTO Štyri roky sexuálneho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/queensland police service)

Podľa polície je možné, že celý prípad súvisí s bielou dodávkou Hyundai iLoad vyrobenou v roku 2013, ktorá parkovala v uvedených oblastiach v čase spáchania spomínaných trestných činov. Vyšetrovateľ uviedol, že na zadnom okne tohto vozidla bola nálepka Brisbane Lions 2018 a na streche boli naložené rebríky. Takže ak niekto takéto auto videl, môže to nahlásiť polícii. "Je pravdepodobné, že muž toho spáchal oveľa viac. Apelujeme preto na verejnosť, aby sa prihlásil každý, kto si všimol toto vozidlo a kto má akékoľvek informácie vedúce k objasneniu celého prípadu," uzavrela polícia. 

Viac o téme: úchylAustráliaMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu