Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Neuhádnete, koľko má táto brunetka rokov: Ľudia pri pohľade na ňu jednoducho nechápu

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Facebook/Lisa Fox)

NEWCASTLE - Angličanka Lisa Foxová je šťastnou starou mamou, ktorú si vďaka jej mladistvému vzhľadu často mýlia so synovou priateľkou. Je matkou troch detí a len nedávno sa vydala, pričom dúfa, že sa v budúcnosti dočká ďalších potomkov. Ľudia pri pohľade na ňu nechápu, ako je možné, že stále vyzerá ako dvadsiatnička.

Aj napriek tomu, že sa pred necelým rokom z Lisy stala stará mama, si ju ľudia mýlia s priateľkou jej syna, ktorá je o 18 rokov mladšia. Foxová je trojnásobnou matkou, najmladšie dieťa má len 12 rokov. Za svoj mladistvý vzhľad podľa svojich slov nevďačí žiadnym špeciálnym kozmetickým prípravkom, používa len výrobky americkej značky Olay a taktiež jej vraj pomáha horúca voda s citrónom a dávka červeného vína. "Keď som zistila, že sa zo mňa stane babička, cítila som, že veľa ľudí v mojom okolí si myslí, že to beriem negatívne. Mali mylnú predstavu o tom, že sa začnem cítiť staro," vysvetľuje. Stal sa však presný opak. Dieťa v rodine je pre ňu obrovskou radosťou a v žiadnom prípade jej to nedodalo pocit, že je už pristará. 

James so svojou priateľkou a synom
Zobraziť galériu (5)
James so svojou priateľkou a synom  (Zdroj: Facebook/Lisa Fox)

Lisa porodila svojho prvého syna Jamesa, keď mala 18 rokov a o sedem rokov neskôr dcéru Hollie. V roku 2007 sa dočkala najmladšieho syna Jacka. Vlani v novembri sa James stal otcom malého Archieho. Coxová, bývalá realitná maklérka, bola medzi kamarátmi svojich detí vždy považovaná za "cool mamu". Jamesovi kamaráti dokonca vtipkovali, že by ju pokojne brali aj za svoju priateľku. 

FOTO Neuhádnete, koľko má
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Lisa Fox)

"Mamou som sa stala v skorom veku a odjakživa tu bola stigma voči mladým mamičkám, že po tom, čo sa im narodilo dieťa, toho veľa nerobia. Otehotnieť v tom veku bolo naozaj šokujúce, brala som tabletky, ale moji rodičia ma veľmi podporili a pomohli mi," hovorí Lisa, ktorá v tom čase pracovala ako barmanka a domov sa vracala neskoro v noci, aby nakŕmila svojho malého syna. Stať sa matkou v tínedžerskom veku podľa nej znamenalo nemať sociálny život či chvíľku iba pre seba. Fakt, že je medzi ňou a deťmi taký malý vekový rozdiel, si ale pochvaľuje. "Máme spoločné záľuby, počúvame rovnakú hudbu, podobne sa obliekame." 

FOTO Neuhádnete, koľko má
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Lisa Fox)

Čerstvá babička sa v máji minulého roku vydala a so svojím 43-ročným manželom Graemim dúfajú, že sa dočkajú ďalšieho dieťaťa. "Som ešte primladá na to, aby som behala za svojimi vnúčatami. V dnešnej dobe začína veľa mladých ľudí skoro a je úžasné vidieť perfektné a mlado vyzerajúce staré mamy," dodala sympatická Britka na záver. 

Viac o téme: Mladistvý vzhľadElixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu