Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blondínka (33) si ročne zarobí viac ako 100-tisíc predajom totálneho hnusu: Kúpili by ste TO od nej?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Tridsaťtriročná Britka si zarába skutočne bizarným spôsobom. Predáva totiž svoje použité topánky a ponožky, ktorých sa iní ľudia zbavujú alebo ich hádžu do práčky. Zápach jej nôh musí byť naozaj kúzelný a neodolateľný, keďže jej ročne pribúda na účte vysoká suma. Aktívna blondínka má už dokonca aj žiakov, ktorým dáva návod, ako v tomto "biznise" uspieť.

Londýnčanka Roxy Sykesová dostávala v minulosti často od mužov komplimenty, že má pekné nohy. A tak sa rozhodla, že túto svoju prednosť využije a poukazuje na internete. Spočiatku vôbec nezverejňovala svoju tvár, len nohy a chodidlá a malo to naozaj úspech. Zo strany jej priaznivcov ale postupne narastali požiadavky a fetišisti prejavili záujem o Roxine použité topánky a ponožky.

Blondínka (33) si ročne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Angličanke ročne tento predaj vynesie 100 000 libier (114 000 eur). Spresnila aj cenník svojho "tovaru." Pár obnosených nevypraných ponožiek, ktorý mala na sebe jeden deň, stojí 20 libier (22,80 eura) a za topánky jej zákazníci platia 200 libier (228 eur). "Topánky nosím asi dva mesiace a potom ich predám," hovorí žena, ktorá je za týždeň schopná zarobiť aj 8000 libier (vyše 9000 eur). 

Blondínka (33) si ročne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svoje podnikanie Sykesová rozšírila na viaceré webové stránky aj na sociálne médiá. Každá stránka jej týždenne dokáže zarobiť 2000 libier. Rodina a priatelia s Roxiným spôsobom obživy údajne nemajú problém a fandia jej. Dokonca začala školiť záujemcov, ktorí chcú skúsiť niečo podobné. Podľa Roxy je veľmi dôležité samotné predvádzanie a vôbec to nie je také jednoduché, ako sa mnohým zdá. "Teší ma ich dôvera. Trénujem ich, aby sa im darilo a uspeli aspoň tak, ako ja," dodala pyšná blondína. 

Viac o téme: Fetiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu