Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO ženy zo supermarketu baví internet: Pozrite sa na tie nohy, to naozaj prišla nahá?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Reannon Allison)

LONDÝN - Žena sa stala hitom internetu po tom, ako si obliekla legíny telovej farby. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa na prvý pohľad nezdalo, že je úplne nahá. Fotografia ženy vyvolala množstvo reakcií. Dotyčná už pravdepodobne oľutovala svoj výber outfitu.

Nevesta konečne dostala FOTO zo svojej svadby: Pozrela na jednu a očervenela od hanby

Jedna vec, ktorú by sme sa mali naučiť, je nekupovať si nohavice v rovnakom farebnom odtieni, ako naša pokožka. Inak sa ľahko ocitneme v podobnej situácii, ako žena zachytená na fotografii. Tá sa totiž rozhodla obliecť si legíny telovej farby.

Snímka zverejnená na Facebooku sa javí ako nevinná. Zobrazuje ženu, ktorá pred sebou tlačí nákupný vozík a prechádza sa uličkami supermarketu. Kvôli nevhodnej farbe legín a plnším nohám to však vyzerá, že žena pri obliekaní zabudla na nohavice.

FOTO ženy zo supermarketu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Reannon Allison)

„Myslela som, že nemá nohavice, potom som si všimla jej členky,“ píše sa podľa portálu thesun.co.uk v komentári. S názorom sa stotožňuje aj ďalší používateľ Facebooku, ktorý priznáva, že aj on na fotografii spočiatku videl polonahú ženu. Zdá sa však, že záber v sebe skrýva oveľa viac kontroverzií, než by sa na prvý pohľad zdalo.

Niektorí si všimli osobu, ktorá sedí v nákupnom vozíku. Podľa ich názoru sa im dievča zdá byť pristaré na to, aby sedelo na mieste pre malé deti. „Všetci sme sa sústredili na jej neviditeľné nohavice, až sme si nevšimli 175-mesačné dievča v košíku,“ vtipne komentuje jeden z používateľov sociálnej siete.

Viac o téme: FotografiaNahá ženaLegíny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu