Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Modelka (26) sa nechala potetovať: Z NÁPISU na jej tele sa teraz smeje celý svet

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Naz Mila)

AZERBAJDŽAN - Dvadsaťšesťročná Mila Nazaová je krásna, má mnoho fanúšikov a je hviezdou Instagramu. Keď ale nedávno pyšne ukázala svoje posledné tetovanie v angličtine, poriadne sa strápnila. Užívatelia sociálnej siete rodenej Azerbajdžanke už neúprosne nakladajú a v tomto prípade výhovorka, že chybu urobil autor, veľmi neobstojí.

Nápisy na tričkách v angličtine, ktoré vyliezli z útrob ázijských tovární, často pobavia všetkých, ktorí majú aspoň základy tohto jazyka. Nie každý ovláda cudziu reč, a tak ľudia často ani len netušia, aký odkaz posielajú do celého sveta svojím oblečením. Prípad Nazaovej, ktorá je síce o nápise, ale z tohto sa len tak ľahko nevyzlečie. U vychyteného tatéra si totiž dala v Turecku vytvoriť pôsobivé tetovanie, ktorým sa poriadne strápnila.

Modelka (26) sa nechala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Naz Mila)

Modelka s chabou angličtinou sa buď spoľahla na muža, ktorý ju takto skrášlil, alebo zadala pôvodný text do prekladača a riadila sa ním. Výrok mal pôvodne znieť "Len Boh môže súdiť moje chyby a pravdy" ale slová, ktoré sa tiahnu jej pravou časťou tela vyznievajú úplne inak a pre veriacich možno aj poburujúco: "Dokážem súdiť jedného boha s mojimi chybami a chybami". Pozornému čitateľovi neuniklo ani to, že slovo Boh malo byť napísané veľkým písmenom. 

Tínedžerka (16) sa nechala potetovať: Odvtedy prežíva peklo, zažila dve obrovské rany za sebou

Ktovie, ako celú situáciu vníma samotná Mila. Napriek tomu, že je mladá, v rodnej krajine ju už prepierali v súvislosti s podozrením, že počas jednej televíznej šou poskytla sex za peniaze. Možno sa iba otrasie a na druhú stranu tela si dá vytetovať iný nezmysel, v inom jazyku. "Kto by chcel mať niečo takéto doma?" trefne sa pýta jeden z užívateľov v záplave posmešných a ironických komentárov. 

Viac o téme: TetovanieTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu