Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Peklo Poľky (44) v Taliansku: Zber jabĺk dopadol katastrofálne, expriateľ jej dal krutú lekciu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BALZANO - Majiteľa farmy v Taliansku Reinholda Thurnera obvinili z únosu a mučenia svojej bývalej partnerky a zamestnankyne, 44-ročnej Poľky, ktorá zmizla 15. augusta. Keď prestala odpovedať na telefonáty, jej deti prišli z Varšavy do Verony a zalarmovali karabinierov. Nakoniec sa po dvoch týždňoch podarilo obeť, ktorá bola držaná v prepravke na jablká, vyslobodiť.

Teror, strach a neistota: Muž z Daeš väznil neplnoleté dievča, nasledovalo hororové stretnutie

Portál Alto Adige uviedol, že žena sa našla po dvoch týždňoch 28. augusta na poli v meste Sommacampagna, kde ju Thurner väznil v špeciálnej poľnohospodárskej prepravke, ktorá sa používa na uskladnenie jabĺk. Žena bola slabá, dehydratovaná a poriadne vystrašená.

Peklo Poľky (44) v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: altoadige.it)

Svoje telesné potreby musela obeť vykonávať vo väzení, kde ju muž držal. Na jedenie dostávala iba jablká, sem-tam kúsok suchého chleba alebo hrozno. Každý druhý deň jej muž priniesol vodu.

Thurner sa k väzneniu svojej bývalej partnerky priznal, ale trval na tom, že v prepravke strávila iba jediný deň. "Nie je v mojej povahe zneužívať niekoho, ani zvieratá, ani ľudí," napísal vo vyhlásení, ktoré sa dostalo na súd. Jeho slová však nezodpovedajú tomu, čo zistili vyšetrovatelia.

Peklo Poľky (44) v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: altoadige.it)

Muž z južného Tirolska tvrdí, že ženu uväznil počas hádky po tom, čo sa mu Poľka začala vyhrážať nožom. "Chcel som jej dať lekciu," vysvetlil a dodal, že žena "mala zničiť jeho spoločnosť".

Poľku objavili pracovníci, ktorí kosili trávu v blízkosti diaľnice A4. Počuli jej výkriky a zavolali políciu. Po prepustení žena svedčila, že sa jej Thurner vyhrážal smrťou. Údajne jej povedal, že ju hodí do jazera.

Viac o téme: únosPoľkaVäznenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu