Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO zo sex párty v Thajsku: Dvojica to poriadne prestrelila, šialené orgie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/AllVideoKingdom AVK)

PHATTHAJÁ - Prípad, ktorý momentálne rieši thajská polícia v obľúbenom letovisku Phatthajá, dokazuje, že niektoré videá radšej netreba vyťahovať na verejnosť. Zábery z divokého večierku sa síce páčili mnohým užívateľom sociálnych sietí, ale policajti majú na ne iný názor. Autor videa pravdepodobne skončí vo väzení.

V Phattháji pred pár dňami zorganizovala firma Austrálčana Corana Maloneyho bujarú bazénovú párty. Jej účastníci pravidelne zásobovali sociálnu sieť fotkami a videami z tejto šialenej akcie. Lenže tridsaťtriročný Brit a jeho thajská priateľka v ružových bikinách to poriadne prestrelili. Ich video, na ktorom oblečení simulujú sex, totiž spustilo vlnu nevôle u miestnych policajtov. S podobným nepochopením prijali aj zábery ďalšieho neznámeho muža, s ktorým tá istá žena simuluje orálny sex. 

VIDEO zo sex párty
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/AllVideoKingdom AVK)

"Chceme vyčistiť naše mesto od takéhoto správania," vyjadrili sa muži zákona a pustili sa do pátrania po hlavných aktéroch. Vypočúvaniu sa nevyhol organizátor večierku Maloney. Ten aj identifikoval oboch mladíkov. Polícia potvrdila, že jeden z nich je Brit a obaja dostali pokutu vo výške v prepočte 134 eur za obscénne správanie na verejnosti. 

Dráma v sexuálnom raji: VIDEO Českí turisti zažili peklo, útok prostitútky s penisom

Najhoršie však obišiel univerzitný študent Tarkarit Wongchamthong, ktorý nahrával pikantné zábery. Polícia ho už zatkla a obvinila z porušenia zákona o počítačovej kriminalite. Musí zaplatiť pokutu 2563 eur) a hrozí mu aj päťročné väzenie. Identita ženy zatiaľ známa nie je. "Nad celým incidentom vyjadrujem poľutovanie. Za obscénne správanie návštevníkov večierkov, ktoré organizujeme, nie sme zodpovední ani my a ani hotel," vyjadril sa Maloney.

VIDEO je nevhodné pre maloleté osoby

Viac o téme: SexThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu