Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Mladík si objednal kávu v Benátkach: Na ten účet nikdy nezabudne, veď to je šialené!

(Zdroj: Twitter/massimo)

BENÁTKY - Nie je žiadnym prekvapením, že obľúbené turistické destinácie rady dvíhajú ceny do šialených výšok. To, s čím sa však stretol istý Talian, predčilo aj tie najšialenejšie odhady. V jednej benátskej kaviarni sa nechtiac poriadne plesol po vrecku po tom, ako si tam chcel vychutnať kávu.

Niektoré podniky už nevedia, čo si majú pýtať. Massimo navštívil minulý týždeň Benátky a zašiel do kaviarne na Námestí svätého Marka, aby tu načerpal nové sily. S kamarátom si objednali dve kávy a dve fľaše vody. Keď si vypýtal účet, skoro ho šľak trafil. Na papieriku totiž stála suma 43 eur. Za jedno espresso si v podniku pýtajú 11,5 eura, fľašu vody zas ohodnotili na desať eur. Šialené, ale v Benátkach očividne nič nezvyčajné. 

Talian sa so svojou skúsenosťou zveril na Twitteri, kde vyvolal okamžité reakcie. Jedna užívateľka podotkla, že v kaviarni musia predávať zázračné nápoje, keď toľko stoja. "Ak klesne dopyt, aj ponuka bude rozumnejšia. Prestaňte tam chodiť a uvidíte, že majitelia budú potom donútení buď znížiť ceny, alebo to tam rovno zatvoria," myslí si zas Fabio.  

Viac o téme: DovolenkaBenátkyúčet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu