Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Žena prechádzala okolo lesa a náhodne nakrútila desivé stvorenie bez tváre

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Kong Viral)

QUEBEC - Internet zachvátilo video z kanadských lesov, kde bol spozorovaný desivý tvor bez tváre. Údajne číhal na losa amerického. Stvorenie sa nápadne podobá na Gluma z trilógie Pán prsteňov. Video bolo zaznamenané v okolí Quebecu a neprestáva udivovať ľudí.

Autorom videa je Audree Frechetteová, ktorá ho zaznamenala v izolovanom quebeckom údolí Gaspé Valley. Neidentifikovateľný tvor meria zhruba 180 centimetrov a dievčina si ho všimla až po tom, ako si video prehrala. Neváhala a okamžite ho zverejnila na YouTube, kde sa stalo hitom. "Naozaj ma to vydesilo," priznal jeden z užívateľov. 

VIDEO Žena prechádzala okolo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Kong Viral)

Neznáme stvorenie má ľudské črty a pôsobí tak, akoby číhalo na losa postávajúceho neďaleko od neho. Podľa názoru jedného diváka ide o tvora nazývaného "The Rake", ktorý bol naposledy spozorovaný v roku 2006. Rake je mýtická humanoidná kreatúra so svetlosivou pokožkou a nijakým nosom. Hovorí sa, že útočí bez toho, aby ho obeť vyprovokovala. Objavili sa však aj skeptici, ktorí tvrdia, že hrôzostrašné stvorenie je len šmuha na okne Audreeinho auta.

Viac o téme: KanadaGlumMonštrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu